Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Medii mari de admitere la Facultatea de Istorie şi Geografie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După afişarea rezultatelor de admitere la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, cele mai mari note de admitere s-au înregistrat la cele zece specializări din cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie.

La această facultate, la învăţământ de zi, secţia Istorie s-au înmatriculat 15 candidaţi la locuri fără taxă, cu medii cuprinse între 9,62 – 7,48. La secţia Relaţii internaţionale şi studii europene, au fost 18 locuri bugetate, cu medii cu prinse între 9,80 – 8,71, şi 23 de locuri cu taxă.

Cea mai mare medie la locurile cu taxă a fost 8,63, iar cea mai mică 6,31. La secţia muzeologie, au fost aprobate cinci locuri fără taxă. Cea mai mare medie de admitere a fost 8,85. La secţia geografie, s-au înmatriculat zece candidaţi la locuri fără taxă, cea mai mare medie de admitere fiind 9,75, şi patru locuri cu taxă.

 

9,73 - prima medie la Geografia mediului

Mai multe locuri au fost aprobate în acest an la specializarea Geografia turismului, 20 de locuri fără taxă şi 27 cu taxă. Cea mai mare medie la locurile bugetate a fost 8,83, iar la locurile cu taxă 8,38. La secţia Geografia mediului, s-au aprobat 14 locuri, toate fără taxă. Mediile de admitere au fost cuprinse între 9,73 şi 7,05.

La filosofie au fost trei candidaţi admişi, cu mediile 9,67, 9,48 şi 8,71, învăţământ de zi, pe locuri fără taxă.

O mai nouă specializare la universitatea suceveană, Ştiinţe politice, a înmatriculat şapte candidaţi admişi pe locuri fără taxă, cu medii cuprinse între 9,73 – 6,43, şi doi pe locuri cu taxă.

La specializarea Asistenţă socială, cursuri de zi, din cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie, au fost admişi şi înmatriculaţi 15 absolvenţi de liceu pe locuri bugetate şi 39 de candidaţi la locurile cu taxă. Cea mai mare medie de admitere la locurile fără taxă a fost 9,93, iar cea mai mică a fost de 9,19. La locurile cu taxă, mediile s-au situat între 9,17 şi 5,86.

Facultatea de Istorie şi Geografie are trei specializări - Istorie, Geografie, Geografia turismului - la forma de învăţământ la distanţă.

 

Runda a II-a de înmatriculări, la Facultatea de Inginerie Electrică

La Facultatea de Silvicultură au fost admişi şi înmatriculaţi 46 de candidaţi pe locuri bugetate şi 40 de locuri cu taxă, la cursuri de zi.

Media cea mai mare de la zi, fără taxă, a fost 9,37 şi cea mai mică a fost 8,16. La cele 50 de locuri cu taxă, cea mai mare notă a fost 8,16, iar ultima medie cu care s-a intrat a fost 6,34. La forma de învăţământ ID, cea mai mare medie a fost 9,59, iar cea mai mică a fost 7,08. S-au înmatriculat 46 de candidaţi, toţi pe locuri cu taxă.

La Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor se organizează şi runda a doua de înmatriculări, inclusiv astăzi, 30 iulie, până la ora 14:00.

 

Trei de zece, la Calculatoare şi tehnologia informaţiei

După prima rundă de înmatriculări, 12 – 28 iulie, la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, specializarea Calculatoare şi tehnologia informaţiei, primele trei locuri la buget au fost ocupate de trei olimpici, notaţi cu zece, urmaţi de un candidat cu nota 9,49. La această specializare sunt 42 de locuri bugetate, iar ultima medie cu care s-a intrat este 8,13. Alţi cinci candidaţi, cu medii admise cuprinse între 8,13 şi 7,94, s-au înmatriculat la locuri cu taxă, dar au dreptul de a trece la buget, beneficiind de reduceri de 90% din taxă. Alţi 35 de candidaţi au fost admişi şi s-au înmatriculat pe locuri cu taxă. Cea mai mare notă cu care s-a intrat pe aceste locuri a fost 7,90, iar cea mai mică a fost 6,36.

La specializarea Automatică şi informatică aplicată, s-au înmatriculat 21 de candidaţi pe locuri bugetate, cu medii cuprinse între 8,99 şi 7,10, şi trei pe locuri cu taxă.

La specializarea Inginerie electrică, din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, media de admitere cea mai mare, pentru cele 20 de locuri bugetate, a fost 8,15, iar cea mai mică – 6,15.

 

Primii admişi la Electrică aplicată, doi olimpici

Doi absolvenţi de liceu olimpici au fost admişi şi s-au înmatriculat la specializarea Electrică aplicată, fiind urmaţi de un candidat cu nota 9,48. La această specializare au fost aprobate 24 de locuri fără taxă.

O altă secţie a Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor este cea de Inginerie energetică – energetică industrială, la care au fost zece locuri bugetate şi un loc cu taxă.

La locurile fără taxă, cea mai mare notă de admitere a fost 8,57, iar cea mai mică 5,87. La specializarea Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic au fost repartizate în acest an 20 de locuri fără taxă. Prima notă de pe lista candidaţilor admişi şi înmatriculaţi a fost 9,10, în timp ce ultima admisă a fost 6,44.

La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, specializarea Administrarea afacerilor, învăţământ de zi, au fost aprobate 17 locuri fără taxă şi 83 de locuri cu taxă.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi-a prelungit până astăzi, inclusiv, perioada de înmatriculare a candidaţilor admişi.

 

13 – 17 septembrie, înscrieri pentru sesiunea din toamnă

După ce toate facultăţile vor afişa rezultatele finale de la admiterea 2010, conducerea universităţii va comunica şi numărul de locuri rămase pentru admiterea din toamnă, la fiecare facultate.

Pentru sesiunea din toamnă, înscrierile se fac în perioada 13 – 17 septembrie, iar probele de concurs, acolo unde este cazul, se vor ţine pe 18 septembrie, rezultatele urmând să fie publicate în perioada 17 – 20 septembrie. Înmatricularea candidaţilor admişi se va face în intervalul 20 – 24 septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medii mari de admitere la Facultatea de Istorie şi Geografie.
 Vizualizări articol: 894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Medii mari de admitere la Facultatea de Istorie şi Geografie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei