Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Infractorii străini ar trebui să-şi strămute procesele în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mi-a coborât în suflet multă şi sinceră tristeţe balta de bucluc în care numai ce a nimerit actoreasa americăneasă Lindsay Lohan, stropindu-se şi mânjindu-se toată, de la glezne până sus, la cazier. Ea era, păpuşica, lăsată în libertate condiţionat, după nişte excese normale în lumea Hollywood-ului, legate de prea mult tras pe nară şi pe şoseaua gâtului, în compania unor colege de inteligenţă, gen Paris Hilton. Şi, cu toate că pentru a fi supravegheată continuu era însemnată cu un cip de semnalizare, de felul celor purtate de văcuţe şi de iepşoare, tentaţiile s-au dovedit mult prea puternice pentru fragilitatea sa, astfel că sărmana Lindsay a căzut again în păcat.

Vorba lui Oscar Wilde, unul dintre cele mai mari depozite mondiale en-gros de vorbe de duh: „Pot să rezist la orice, în afară de tentaţii.”   

Din păcate pentru ea, recidivistă, un judecător, negru în cerul gurii ca fundul iadului, i-a zis-o:

- Duducuţă vedetă, ia marş matale trei luni la pârnaie, să bagi sub zulufi că legea e una pentru toţi şi că nu ne jucăm de-a ţara-n bumbi ! Hai, executarea ! Şi nu mai boci atâta, că nu mă impresionezi ! Neruşinato, ar trebui să-ţi rup urechile ! Luaţi-o !

Ah, Lindsay, mititico, de ce nu mi-ai cerut sfatul, draga tatii !? Că, dacă mi-l cereai, eu te învăţam să ceri frumuşel strămutarea procesului la noi, în România. Iar aici, vorbeam cu un judecător de treabă, scoteai şi tu acolo un 100.000 de euro din buzunar, bani de ţigări pentru o vedetă haliudiană ca matale, şi plecai acasă curată ca un bebeluş. Vorbeam eventual chiar cu judele care i-a înălbit pe fata lu’ Mircea Sandu şi pe băietu’ lu’ Ţiriac, iar treaba se aranja conform legii lui Ohm: „Eşti om cu mine, sunt om cu tine.” La urmă, dacă doreai, îl puneam pe judecător ca în preţ să includă şi un masaj ca lumea, cu uleiuri parfumate, să te destresezi, că procesele astea stresează ceva de speriat.

Nu mi-ai cerut sfatul, iar acum te duci, în pas-alergător, spre pârnăiţă. De unde se deduce, fără supărare, că eşti mai fraieră ca fata lu’ Mircea Sandu şi decât băietu’ lu’ nea Ţiri.

Prostanco!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infractorii străini ar trebui să-şi strămute procesele în România.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Infractorii străini ar trebui să-şi strămute procesele în România3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei