Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până la sfârşitul anului

Centrala termică din Câmpulung Moldovenesc va funcţiona pe gaz metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrala termică din Câmpulung Moldovenesc ar putea funcţiona pe bază de gaz metan de la sfârşitul acestui an, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El a precizat că în cursul zilei de ieri a avut o întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Economiei, în cadrul căreia au fost stabilite priorităţile în cadrul proiectului „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

Reamintim că Trangaz a preluat conductele magistrale de gaze naturale construite prin proiectul „Utilităţi şi mediu”, compania urmând să finalizeze investiţiile.

Gheorghe Flutur a precizat că împreună cu reprezentanţii Ministerului Economiei s-a stabilit că începând cu 1 august a.c., compania Transgaz va începe lucrările de reparaţie a conductelor de gaze naturale afectate de ultimele inundaţii.

„Dorim ca la începutul lunii octombrie 2010 să se finalizeze aceste lucrări, astfel încât gazul să ajungă la Câmpulung Moldovenesc pentru centrala termică”, a spus Flutur. El a arătat că centrala termică din Câmpulung Moldovenesc ar putea funcţiona pe gaz metan de la începutul lunii decembrie a.c.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a declarat că în cursul anului 2011 vor continua lucrările de construcţie a conductei magistrale de la Câmpulung Moldovenesc la Vatra Dornei.

„O altă prioritate discutată a fost construcţia magistralei de la Păltinoasa la Rădăuţi. Am stabilit să începem investiţiile în zonele cu multă populaţie, Vicov, Horodnic, Bilca, pentru ca mai apoi să ajungem spre Rădăuţi”, a spus Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, el a mai spus că populaţia din Pătrăuţi se poate racorda la reţeaua de distribuţie a gazului metan, în condiţiile în care pentru această comună a fost stabilit operatorul de gaz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrala termică din Câmpulung Moldovenesc va funcţiona pe gaz metan.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Centrala termică din Câmpulung Moldovenesc va funcţiona pe gaz metan3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei