Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2010 - Anul XV, nr. 175 (4466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Imprudenţă la „zebră”

Accidentat pe trecerea de pietoni de la Policlinică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni din dreptul Policlinicii Suceava.

Potrivit poliţiei, accidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 19:05, pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Suceava.

Ioan T., din localitate, se angajase în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost acroşat de un autoturism, la volanul căruia se afla o tânără din comuna Păltinoasa, Maria G., în vârstă de 26 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care  necesită pentru vindecare 5-7 zile şi care nu a rămas internat”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferiţa imprudentă a rămas pentru o perioadă fără permis de conducere şi este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentat pe trecerea de pietoni de la Policlinică.
 Vizualizări articol: 2311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidentat pe trecerea de pietoni de la Policlinică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa sunt educati! trimis de
(28 iul 2010, 14:25:07
Ce poti sa te astepti de la ei)!? Sunt mereu grabiti, cu piciorul nervos pe acceleratie... In trafic, preocuparea mirlaneasca este sa depaseasca toate masinile, pentru a ajunge in citeva secunde in fata celorlalti! Nu au grija de situtii neprevazute din fata, la dreapta, stinga,… ca poate sunt copii, batrini, oameni bolnavi pe zebre si chiar pe la semafoare etc. Asta si altii ca el, omoara fara remuscare animalutele pe sosele… schilodesc si omoara oamenii fara mila! Dupa o saptamina scapa si sunt iar printre noi!
2.   Asa stiti sa circulati! trimis de
(28 iul 2010, 17:09:58
Nu doar soferii sunt vinovati de accidentele pe trecerile de pietoni ci si pietonii care au impresia ca daca au calcat pe trecere masina se opreste instantaneu! Se poate foarte bine intampla sa nu observi un pieton, sau sa calce pe trecere, dupa ce a asteptat mult si bine in dreptul ei, exact atunci cand te apropii. Ar fi bine ca pietonii sa invete ca chiar daca soferii opresc la trecere mai trebuie sa se si asigure inainte de a calca pe trecerea de pieteni, caci la urma urmei e viata lor in joc!
Asa ca nu mai dati vina doar pe soferii care conduc agresiv, ci luati un loc linistiti pe o banca intr-un parc langa o trecere de pietoni si vizualizati si comportamentul acestora!
3.   Rugaciune trimis de
(29 iul 2010, 09:26:49
Ma rog ca strazile sa nu mai fie terminate, numai asa sunt obligati sa circule cu viteza redusa toti tembeli cu covrigul in mana. Ieri am asistat la un fapt incredibi in statia TPL policinica (spre centru) un tembel increzut din cei care vin din strainatate in concediu si care cred ca sunt cineva a oprit in fata autobuzului care se pregatea sa intre in statie si a inceput sa dea cu pumnii in geamurile de la sofer, ca acesta a redus viteza si ca el nu a putut circula cu viteza, apoi s-a mutat la usa pe care incerca sa o sparga pentru a ajunge la sofer. Toate scenele au fost filmate de un cetatean cu telefonul mobil , nu stiu daca filmul va ajunge undeva. Simati domni cu masina care va plangeti ca nu se mai termina de reparat strazile spuneti-mi de ce pe drumurile modernizate si pe autostsrazi se produc cele mai multe accidente? Nu mai aveti nici un respect pentru nimic cand sunteti la volan in special cei cu SUV-uri. Oare cand se vor aplica amenzi atat de drastice in cat sa nu mai avet

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei