Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2010 - Anul XV, nr. 175 (4466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Secretul spaniol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După prima etapă, în campionatul nostru cel transmis de nişte televiziuni cu acoperire într-un procent cu care un candidat la preşedinţie n-ar fi trecut în turul doi, este lider solitar singura echipă care a înfrânt la două goluri diferenţă! E vremea pentru poză cu clasamentul pentru Copos. Etapa a doua are cu ciulinii din Bărăgan, iar la lecţia cu scaieţii nu-s prea pregătiţi băieţii... Unirea vine după altă lecţie, aia de rusă, mult mai dificilă, şi doar n-o să rămână toată viaţa la 0-0, vorba lui Caragiu.

Dar entuziasmul stupid nu şi-a făcut cuib la podul Grant, ci a prins tramvaiul 41, pe scară, până în Ghencea. Deja, poate nu ştiaţi, Steaua joacă tiqui taca (mă rog, eu respect grafia spaniolă, întrucât termenul a fost pus în circulaţie de comentatorul Andres Montes, fie-i ţărâna uşoară!), iar Răduţ va ajunge mai mare ca Xavi. Dacă nu cumva o fi ajuns deja, fiindcă acelaşi Andres Montes l-a poreclit pe Xavi - Humphrey Bogart, care se încălţa numai cu pantofi cu toc la filmări şi tot trebuia să se ridice pe vârfuri în scenele cu sărut!

Apropo de spanioli, nu ştiu ce s-o fi întâmplat cu naţia asta, dar deja au început să aresteze cam toate trofeele sportive. Sunt campioni mondiali şi europeni la fotbal, Nadal a luat şi Roland Garros-ul şi Wimbledon-ul, iar Contador tocmai ce dădu primul Turul Franţei! Şi tot campioni mondiali în exerciţiu sunt şi la baschet masculin, cel puţin până la sfârşitul anului când îşi vor pune în joc trofeul. Cine crede că dominaţia asta n-are nici o legătură cu căpşunarii noştri, n-are viziune. Păi în timp ce noi le muncim tarlalele, ei au timp să se ocupe mai mult de sport! Dar oare de ce nu performează şi la feminin?! Hopa, hai că devine clară treaba! Cabron, cabron...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretul spaniol.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Secretul spaniol5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei