Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2010 - Anul XV, nr. 175 (4466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spălătorie auto ecologică în parcarea Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima spălătorie 100% ecologică din judeţul Suceava, Eco Wash, dată în folosinţă la Iulius Mall Suceava, este echipată cu aparate de spălat şi curăţat auto cu jet intensificat de abur cald şi foloseşte doar substanţe biodegradabile la curăţarea autovehiculelor.

Metoda de curăţare ecologică s-a dovedit a fi nu doar extrem de rapidă, dar şi cea mai eficientă pentru exteriorul autovehiculelor şi interiorul acestora (tapiserie, bord, portbagaj). Uzuală în întreaga lume, această practică rapidă, ieftină şi mai ales comodă pentru proprietarii auto a pătruns cu succes şi pe piaţa românească, mai cu seamă în marile oraşe.

Echipamentele folosite de Eco Wash au fost concepute ca o preocupare majoră faţă de mediul înconjurător, funcţionând fără spumă activă şi având consum de apă diminuat cu până la 95% - pentru igienizarea unui autovehicul de dimensiuni medii sunt necesari nici doi litri de apă. În plus, aceste aparate permit utilizarea în orice locaţie şi anotimp, fiind mobile şi cu utilizări multiple.

Eco Wash din parcarea Iulius Mall Suceava se adresează persoanelor foarte ocupate care preferă să facă două lucruri deodată: cumpărături sau relaxare fără să aştepte la cozile interminabile de la spălătoriile auto obişnuite.

Spălarea exterioară cu abur costă 13 lei (turism) şi 15 lei (jeep), iar aspiratul şi igienizatul interiorului 12 lei, respectiv 15 lei (maşină de teren). Spălatul motorului cu abur şi degresarea componentelor costă 10 lei, aceasta fiind şi singura metodă recomandată de specialişti. Curăţarea tapiseriei unui autoturism costa 58 lei, iar a unui jeep 65 lei.

Eco Wash oferă preţuri avantajoase şi la achiziţionarea pachetelor cu toate serviciile: 85 lei (turism) şi 95 lei (jeep). După aproximativ patru spălări cu jet de abur intensificat, autovehiculul nu mai are nevoie de polish (tratament de redare a strălucirii vopselei exterioare).

În plus, Eco Wash spală calitativ motorete şi motociclete la preţul de 10 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spălătorie auto ecologică în parcarea Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 3195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Spălătorie auto ecologică în parcarea Iulius Mall Suceava4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei