Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ajutoare

Sute de pachete cu alimente, împărţite de Crucea Roşie sinistraţilor din Voievodeasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Crucea Roşie  - Filiala Suceava continuă să ajute victimele inundaţiilor din judeţ. Împreună cu Asociaţia Magistraţilor din România, voluntarii de la Crucea Roşie – Filiala Suceava au distribuit 266 de pachete persoanelor afectate din localitatea Voievodeasa, pachete care conţineau apă, ulei, zahăr, orez, zacuscă, conserve, detergent, paste şi pâine. Reprezentanţii Asociaţiei Magistraţilor, împreună cu 16 voluntari ai Crucii Roşii, au distribuit personal aceste pachete, a căror valoare se ridică la 13.000 de lei.

Directorul Crucii Roşii Suceava, Corneliu Dediu, a declarat că voluntarii au efectuat un transport cu ajutoare constând în conserve, apă şi pături, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, locuitorilor afectaţi din comuna Zamostea.

Crucea Roşie Suceava a venit în ajutorul oamenilor sinistraţi din localităţile afectate de inundaţii din judeţ şi la începutul acestei luni, pe 1, 2 iulie, când voluntarii s-au deplasat cu ajutoare în localităţile Zvoriştea, Poiana Micului şi Voievodeasa şi au oferit familiilor sinistrate pături, apă, conserve şi alte materiale de primă necesitate. Campania va continua şi zilele următoare, când voluntarii Crucea Roşie se vor deplasa şi în alte localităţi afectate de ploile din ultima perioadă.

Crucea Roşie lansează un apel către cei care pot sprijini familiile sinistrate. Cei interesaţi în întrajutorarea persoanelor greu încercate de furia naturii pot face donaţii în contul RO60RNCB0244020411980001.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de pachete cu alimente, împărţite de Crucea Roşie sinistraţilor din Voievodeasa.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sute de pachete cu alimente, împărţite de Crucea Roşie sinistraţilor din Voievodeasa5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei