Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extindere parc auto

Şoselele judeţului, aglomerate în fiecare an cu mii de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de autovehicule înmatriculate în judeţul Suceava continuă să fie în creştere spectaculoasă, în ciuda crizei economice. Dacă în 2008 şi 2009 creşterea parcului auto a fost foarte mare, fiind vorba de un plus anual de aproximativ zece mii de vehicule, în acest an, până în prezent, s-a înregistrat o creştere de peste 4.000 de maşini, asta în condiţiile în care numărul radierilor efectuate prin programul Rabla a fost mai mare ca niciodată.

Conform unei analize efectuate de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, în 1991, în judeţul Suceava erau înmatriculate doar 30.000 de maşini,  numărul acestora crescând progresiv până în anul 2007, când s-a ajuns la 97.441 de vehicule înmatriculate.

Un salt imens s-a produs în 2008, când la final de an erau înregistrate deja aproape 110.000 autovehicule, un an mai târziu, la sfârşitul lui 2009, pacul auto din judeţ ajungând la aproape 120.000 de vehicule.

După cum a precizat comisarul-şef Florin Chiaptanaru, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Suceava, cele mai recente date statistice, care vizează data de 1 iunie 2010, arată că în judeţ sunt înmatriculate 124.849 autovehicule, deci o nouă creştere semnificativă. Dintre acestea, aproximativ 80.000 sunt autoturisme, comisarul-şef explicând că ultima perioadă a fost marcată de multe înmatriculări noi de autoturisme, dar şi de foarte multe radieri ale maşinilor vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoselele judeţului, aglomerate în fiecare an cu mii de maşini.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoselele judeţului, aglomerate în fiecare an cu mii de maşini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei