Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2010 - Anul XV, nr. 155 (4446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vineri şi sâmbătă

Pompierii, intervenţii la trei incendii de proporţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au intervenit, în interval de mai puţin de 24 de ore, de vineri seară şi până sâmbătă la prânz, la trei incendii de proporţii izbucnite în judeţ, cel puţin în două cazuri pagubele rămase în urmă fiind mari.

Prima alarmă s-a dat vineri seară, cu patru minute înainte de ora 20.00, când pompierii de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc s-au deplasat de urgenţă la gospodăria aparţinând lui Vasile N., din satul Deia, comuna Frumosu. La faţa locului, pompierii, deplasaţi la intervenţie cu două maşini de stingere a incendiilor, au găsit adăpostul de animale în flăcări, existând pericol de propagare a focului şi la casa proprietarului. Din fericire, intervenţia a fost un succes, focul fiind stins în jumătate de oră, fără a se extinde. La o primă evaluare, a ars acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de 12 mp şi aproape o tonă de furaje.

Din primele cercetări rezultă că focul a izbucnit din cauza efectului termic produs de o ţigară lăsată aprinsă.

 

O Dacie şi un VW, mistuite de flăcări

În timp ce colegii lor interveneau la incendiul amintit, în jurul orei 20.10, un alt echipaj al Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc a plecat de urgenţă spre gospodăria lui Petre O., din Pojorâta. Aici, un scurtcircuit electric apărut la un conductor electric defect din garaj declanşase un puternic incendiu, care cuprinsese inclusiv maşina Dacia 1310 aflată în interior. Pompierii, ajutaţi de colegii de la Serviciul Voluntar Pojorâta, s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore, focul foarte puternic mistuind şi mai multe anexe. Autoturismul Dacia 1310 a ars în proporţie de 90%.    

A doua zi, sâmbătă, în jurul orei 14.30, un puternic incendiu a izbucnit şi la gospodăria Virginiei B., din comuna Ciprian Porumbescu. Până ce echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului, adăpostul de animale, şura, un autoturism VW precum şi furaje erau deja în flăcări. Aproape de ora 17.00 focul a fost stins, însă pagubele sunt mari.

Au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 60 mp, şura pe o suprafaţă de 30 mp, un autoturism VW în proporţie de 90%, zece tone de fân, obiecte de mobilier, precum şi 1 mc de cherestea. În acest caz focul a izbucnit din cauza unui trăsnet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii, intervenţii la trei incendii de proporţii.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii, intervenţii la trei incendii de proporţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei