Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iul 2010 - Anul XV, nr. 153 (4444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solidaritate

Campanie de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de studenţii suceveni din Franţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi tineri din judeţul Suceava care îşi fac studiile în Franţa au fost receptivi la tragedia sucevenilor afectaţi de inundaţii. Aceştia au creat Fondul de Solidaritate pentru Bucovina, lansând un apel către asociaţiile studenţeşti din Franţa şi oamenii cu inimă mare din România. Ajutoarele colectate vor fi distribuite familiilor din judeţ care au avut de suferit în urma potopului.

 

Sucevenii pot aduce ajutoare pentru sinistraţi la Căminul Nr.4 al universităţii

Centrul de colectare a fost stabilit la Căminul Nr. 4 al Universităţii „Ştefan cel Mare”. Se pot dona obiecte de mobilier, haine, alimente, materiale de construcţii, obiecte de igienă personală, medicamente, corturi, orice ajutor fiind bine-venit.

„Am apelat la mai multe instituţii din Suceava pentru a ne ajuta în colectarea bunurilor, din păcate am primit răspuns pozitiv doar din partea conducerii universităţii, care ne-a oferit un spaţiu de depozitare a lucrurilor. Mizăm pe ajutorul şi receptivitatea sucevenilor. Suntem şi noi din localităţi afectate de inundaţii, avem persoane apropiate care au rămas fără nimic, vom încerca să-i ajutăm de la distanţă în măsura posibilităţilor”, ne-a spus Elena Steluţă, unul dintre tinerii aflaţi în Franţa care au iniţiat campania. Ajutoarele sunt aşteptate zilnic, între orele 8.00-16.00. Numărul de telefon la care sucevenii pot afla mai multe detalii despre campanie este 0740.608034 (Aurelia Leneschi).

De asemenea, a fost creat un centru de colectare şi la Siret, în cadrul Casei de Cultură (str.Latcu Vodă nr.2). Persoană de contact: Manuela Scripcariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de studenţii suceveni din Franţa.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Campanie de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de studenţii suceveni din Franţa5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sa fim OAMENI! trimis de
( 2 iul 2010, 18:51:18
Asa cum DUMNEZEU a facut cerul si pamantul, tot EL ne-a dat si bucuriile si necazurile. Acum, cand necazul cel mare a lovit din nou tara, va propun sa lasam toate invinuirile si certurile deoparte si sa dam o mana de ajutor celor care sunt atat de incercati de soarta. Hai sa ne gandim noi, toti cei care nu am fost afectati de acest prapad al apelor si, chiar daca si noua ne este destul de greu in aceste vremuri, din putinul nostru sa contribuim cu putin la ajutorul pentru acesti oameni amarati. Propun sa se infiinteze si in centrul Sucevei un cort unde, toti cei care vor dori, sa aduca cate ceva din putinul lor acolo, ca dupa ceea tot ce se va strange,sa fie dus direct la sinistrati. Eu sunt convinsa ca fiecare dintre noi are acasa ceva de care nu se mai foloseste si poate acel "ceva" i-ar fi de mare ajutor unui om care nu mai are nici macar unde dormi sau ce manca. Asadar, OAMENI BUNI hai sa fim OAMENI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei