Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iun 2010 - Anul XV, nr. 144 (4435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal monstru

Un tată şi cei trei fii ai săi, împuşcaţi acasă, după un scandal la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O banală altercaţie la discotecă s-a transformat într-o adevărată răfuială, în urma căruia unul dintre cei implicaţi în scandal, tatăl acestuia şi cei doi fraţi ai săi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc. Tot scandalul a început în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproximativ la ora 3.00. În faţa discotecii din oraşul Salcea, între doi tineri din localitate, Marcel Standolariu, de 20 de ani şi Dori Petrariu, de 22 de ani, a izbucnit o altercaţie, de la un conflict spontan.  

Chemaţi imediat la faţa locului, poliţiştii au reuşit să aplaneze conflictul înainte de a se ajunge la violenţe şi totul părea să se fi terminat fără nici un fel de incidente. 

 

Şi-a adunat gaşca şi s-a dus acasă la victimă  

Aburii alcoolului l-au făcut însă pe tânărul de 22 de ani să nu treacă peste incident, la puţin timp acesta cerând ajutorul a trei prieteni, pentru a-i aplica o corecţie celui care l-a supărat. Cei patru s-au urcat într-o maşină şi s-au dus spre locuinţa lui Marcel Standolariu, unde au dat buzna peste tânărul vizat şi familia sa.

Sesizaţi de noul scandal prin numărul de urgenţe 112, poliţiştii l-au găsit pe Ionel Standolariu, în vârstă de 51 de ani, şi pe cei trei fii ai acestuia, tânărul de 20 de ani care fusese implicat în altercaţie, plus doi fraţi, unul de 23 şi unul de 17 ani, cu leziuni produse de bilele de cauciuc, împuşcăturile fiind trase atât pe proprietatea familiei, cât şi în faţa curţii. În cazul a doi dintre membri familiei leziunile produse prin împuşcare erau destul de serioase, astfel că aceştia au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

 

Lanţ de infracţiuni

Agresorii dispăruseră de la faţa locului, însă câteva ore mai târziu aveau să fie identificaţi. Conform Poliţiei, suspecţii din acest caz sunt Alexandru Năsăudeanu, în vârstă de 21 de ani, localnic, Stelian Azoiţei, de 44 de ani, din Suceava, Paul Vataman, de 30 de ani, din Dumbrăveni şi Dori Petrariu, tânărul care a pus la cale răzbunarea, după scandalul de la discotecă. Paradoxal, nu acesta din urmă a tras asupra victimelor, şi nici măcar nu a participat efectiv la agresiune. Poliţiştii au stabilit că arma cu bile de cauciuc îi aparţine lui Stelian Azoiţei, acesta fiind şi cel care a făcut uz de aceasta.

De asemenea, ceilalţi doi participanţi la agresiune, Alexandru Năsăudeanu şi Paul Vataman, sunt şi ei cercetaţi penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”.

 „Victimele urmează a fi examinate din punct de vedere medico-legal pentru stabilirea numărului de îngrijiri medicale, funcţie de acestea urmând a se stabili încadrarea faptelor. De asemenea, pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei balistice”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tată şi cei trei fii ai săi, împuşcaţi acasă, după un scandal la discotecă.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Un tată şi cei trei fii ai săi, împuşcaţi acasă, după un scandal la discotecă3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TRAGIC trimis de
(22 iun 2010, 18:49:08
SINGURA VINE ESTE CA NE-AM NASCUT MOLDOVENI...NUMAI LA NOI SE INTAMPLA LA DISCOTECI BATAI DIN GENERATIE IN GENERATIE SI NE PRETINDEM CA SUNTEM REGIUNE TURISTICA,DACA VINE UN STRAIN SI ARUNCA UN JARGON...POC...SI MAI DOI PE LAGA CU PICIORE SA FIE TABLOUL COMPLECT
2.   Alcoolul trimis de
(22 iun 2010, 21:00:01
principala problema a Romanilor e alcoolul......eu as interzice vinderea alcoolului si as legaliza marijuana.....e mult mai sanatoasa, mult mai putin agresiva si ar aduce cel putin 10 milioane de turisti pe an in Romania. Tu de duci la sate si incultura e crasa....adaugam la asta alcoolul si complexul de inferioritate si avem tabloul unui par in cap perfect....Legalize

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei