Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iun 2010 - Anul XV, nr. 144 (4435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Aurel Olărean trage pe dreapta maşina Primăriei Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Puternica maşină de teren GWM Hover CUV a Primăriei Rădăuţi va fi trasă pe dreapta, ca măsură de criză, după ce consumul exagerat al acesteia a propulsat municipalitatea rădăuţeană în topul celor mai mari consumatoare de benzină la maşinile puse la dispoziţia primarilor.

Conform unui raport al Curţii de Conturi, transmis Guvernului, cel mai mare consum de carburant pare să fie cel al primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a cărui maşină a consumat anul trecut peste 1000 de litri de benzină lunar.

În acest top al consumatorilor de benzină, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, este trecut cu un consum lunar de 700 litri de benzină.

“Cei 700 de litri de benzină reprezintă consumul maxim lunar aprobat printr-o decizie a Consiliului Local, din mandatul trecut. Nu cred să fi atins acest consum, dar este posibil, pentru că această maşină deserveşte toate interesele primăriei, nu e doar ale primarului. Eu merg mai rar cu maşina primăriei, de obicei merg cu autoturismul propriu. Am să mă interesez ce consum are şi dacă e posibil să consume atât de mult”, a spus Aurel Olărean.

Ulterior, primarul oraşului Rădăuţi a revenit cu noi declaraţii şi decis să pună capăt unor cheltuieli mari, din bani publici.

“Maşina asta consumă cât un tir. Nu ştiam asta până acum. Asta am moştenit-o de la fostul primar, Mihai Frunză, cu ea ne-am făcut treaba. E criză, nu ne permitem să avem un asemenea consum. O voi trage pe dreapta imediat”, a fost reacţia lui Aurel Olărean când a aflat că Hover CUV-ul Primăriei Rădăuţi are un consum de aproximativ 15 litri de benzină la suta de kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Olărean trage pe dreapta maşina Primăriei Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Aurel Olărean trage pe dreapta maşina Primăriei Rădăuţi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CEL MAI PRUDENT PRIMAR! trimis de
(22 iun 2010, 11:35:04
NU VA MAI ALINTATI DOMNULE PRIMAR -NOI STIM CE GRIJILIU SUNTETI DUMNEAVOASTRA CU BANII PUBLICI -CHIBZUINTA SI SPIRITUL ALTRUIST SUNT ATUURILE UNUI EDIL DE EXEMPLU AL ORASULUI RADAUTI.
--SI DACA TOT INSISTATI SA FACETI ECONOMII CE O SA FACETI O SA VA DEPLASATI CU MASINA PERSONALA---DA.... E MULT MAI ECONOMIC--CONSUMA 35%---DA STIM O SA SUPORTATI DV.CHELTUIALA CU CARBURANTUL............."si marmota invelea ciocolata"
2.   :)) trimis de
(22 iun 2010, 12:29:36
la falticeni au un cielo si o dacie 1410laughing
3.   15% trimis de
(22 iun 2010, 13:17:14
15 % consum in Suceava e normal, dar nu stiu cum sta treaba in Radauti! De exemplu VW Touareg al domnului Primar de Suceava bate sigur 20% in oras, dar asta n-ar fi o problema pt domnia sa! Primarul nostru are o strategie de fluidizare a traficului care va duce implicit si la un consum mai scazut de carburant. Bineinteles ca toate aceste planuri sunt deocamdata prezentate doar pe Cartoon Network si Disney Chanel!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei