Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mai 2010 - Anul XV, nr. 125 (4416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

Nechifor a criticat convocarea salariaţilor din instituţii la Consiliul Euroregiunii Prutul de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modul în care s-a făcut organizarea Consiliului Euroregiunii Prutul de Sus la Suceava a fost criticat, ieri, de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor. Cătălin Nechifor a declarat, într-o conferinţă de presă, că alegerea Centrului Economic Bucovina ca loc de desfăşurare a evenimentului ar fi trebuit să determine organizatorii să invite oameni de afaceri, structuri implicate în dezvoltarea economică şi interesate de realizarea unor parteneriate în cadrul Euroregiunii Prutul de Sus, nicidecum angajaţi din Consiliul Judeţean Suceava şi din instituţiile descentralizate ale statului, conduse de directori susţinuţi de PD-L. 

„A fost o acţiune la care erau aşteptaţi premierii din Moldova, Ucraina şi România, care n-au mai venit, dar au fost prezenţi la manifestarea organizată de Consiliul Judeţean Suceava, noul titular al conducerii Euroregiunii, angajaţi ai CJ, oameni din instituţii deconcentrate şi câţiva primari. Această construcţie făcută cu bani europeni, Centrul Economic Bucovina, ar fi trebuit să găzduiască întâlniri cu caracter economic, la care să fie invitaţi cei care sunt interesaţi cu adevărat de soarta economică, de soarta proiectelor europene şi nu aduşi oameni din instituţiile pe care le conduc cei din PD-L”, a arătat deputatul Nechifor.

 

Regrete pentru absenţa premierului Boc

Totodată, liderul PSD şi-a exprimat regretul că primul-ministru român, Emil Boc, nu a mai venit la manifestarea de sâmbătă, de la Suceava, şi l-a acuzat pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cel care a preluat sâmbătă preşedinţia Consiliului Euroregiunii Prutul de Sus, că le-a spus sucevenilor că îl vor avea oaspete pe premier şi după ce a ştiut că prim-miniştrii din ţările partenere nu vor veni.

„Domnul Flutur a spus explicit, după ce ştia că premierii din Moldova şi Ucraina nu vin, că domnul Boc va veni. Sucevenii au fost informaţi inclusiv joi că domnul Boc şi ceilalţi miniştri vor veni la Suceava, iar noi am aşteptat lucrul acesta. I-am aşteptat pentru a-i întreba ce au de gând cu ţara asta şi nu am avut pe cine”, a spus Nechifor, care a mai precizat că voia explicaţii de la premier asupra modului în care România este gestionată, pentru tăierile din salarii şi pensii şi de ce „se împrumută exagerat pentru a plăti incompetenţa Guvernului portocaliu de dreapta”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a criticat convocarea salariaţilor din instituţii la Consiliul Euroregiunii Prutul de Sus.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor a criticat convocarea salariaţilor din instituţii la Consiliul Euroregiunii Prutul de Sus5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are dreptate. trimis de
(31 mai 2010, 16:22:01
Domnul Catalin Nechifor are perfecta dreptate fiindca acest stil de-a aduce oameni de fatada - specific anilor dinainte de1989 - nu foloseste nimanui! Nici cei ce afla la stiri nu mai pot fi pacaliti, nici cei ce sunt adusi obligatoriu sa umple sala nu-si vor da sufletul pentru aceasta actiune si nici oaspetii straini nu prea pot fi aburiti chiar atat de usor, in schimb EXACT cei ce ar trebui sa fi fost prezenti acolo - in primul rand oamenii de afaceri, dar si cei ce inainte au pus bazele acestor relatii interzone - n-au prea fost prezenti. De ce?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei