Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mai 2010 - Anul XV, nr. 121 (4412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă înfiorătoare

Şi-a pedepsit iubita tăindu-i gâtul, pentru că ar fi prins-o făcând sex cu un câine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a comis o teribilă crimă, victimă fiind ceea care îi era concubină, o fată care nu împlinise încă 18 ani. Motivul omorului este halucinant, imediat după comiterea faptei autorul susţinând că şi-a pedepsit consoarta pentru că a prins-o făcând sex cu un câine. Moartea a fost extrem de violentă, camera în care s-a produs crima fiind plină de sânge, semn că autorul a acţionat cu sălbăticie.

 

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.10, primarul din comuna Fântâna Mare a avut parte de un adevărat şoc. Andrei Chitic, un bărbat în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în comuna Baia, dar care stătea de ceva vreme într-o casă din satul Cotu Băii, comuna Fântâna Mare, a intrat în biroul său şi l-a anunţat că şi-a omorât concubina.

„Era calm, foarte tăcut şi avea hainele curate. Mi-a predat actele personale şi mi-a spus că vrea să vorbească cu un poliţist, să povestească cum s-a petrecut totul”, ne-a declarat Vasile Mucileniţa, primarul comunei Fântâna Mare. 

 

A pus totul pe seama geloziei

Anunţaţi de oribilul omor, poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa sa, unde au constatat că acesta nu glumeşte. Cea care i-a fost concubină, Roxana Rotaru, cu domiciliul într-un sat din Timiş, zăcea într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât. Arma crimei, un cuţit, a fost găsită pe aragazul din locuinţă, autorul neavând nici o intenţie de a ascunde ceva. 

La audierile efectuate imediat după comiterea faptei, Andrei Chitic a declarat că şi-a prins iubita întreţinând relaţii sexuale cu câinele din gospodărie, astfel că, turbat de furie, nu s-a mai putut stăpâni. Individul, aflat în stare de ebrietate, a mai susţinut că tânăra l-a înşelat şi cu mai mulţi tineri din sat, el punându-şi fapta pe seama geloziei.

Casa în care s-a comis omorul a fost izolată, până ce o echipă de judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, a demarat cercetări amănunţite la faţa locului.

 

A cunoscut-o la Timiş şi a adus-o la el acasă

Din informaţiile pe care am reuşit să le adunăm aseară, bărbatul de 33 de ani lucrase o perioadă de timp în Timiş, ca zilier, ocazie cu care a cunoscut-o pe minoră şi au început o relaţie. Acum câteva luni au venit împreună în comuna Baia, la locuinţa părinţilor lui Chitic, unde au stat o perioadă de timp. După o serie de neînţelegeri cu bătrânii, au ajuns în satul Cotu Băii, unde au închiriat cu o sumă modică o locuinţă părăsită de proprietar.

Aseară, poliţia urma să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele autorului. Foarte probabil, astăzi, acesta va fi dus în faţa unui magistrat de la Tribunalul Suceava, în vederea emiterii unui mandat de arestare.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a pedepsit iubita tăindu-i gâtul, pentru că ar fi prins-o făcând sex cu un câine.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 10 voturi
Şi-a pedepsit iubita tăindu-i gâtul, pentru că ar fi prins-o făcând sex cu un câine3.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare e gradina... trimis de
(26 mai 2010, 13:08:01
Este normal ca s-a simtit jignit omul ,adica doamna a considerat ca pana si un caine e mai bun decat el in astfel de treburi... Ce pedeapsa va lua cainele ,in calitate de autor moral al omorului ??laughing)
2.   O fi adevarat? trimis de
(26 mai 2010, 17:01:53
E tragicomica stirea asta ! Poate fi si o inscenare...insa daca e adevarat si ne gandim bine e tot din vina lui, daca femeia ajunge sa faca sex cu cainele ceva tot i lipseste. Sa-i fie tarana usoara!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei