Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mai 2010 - Anul XV, nr. 121 (4412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic blocat

Sensul giratoriu Modern şi intersecţia Mărăşeşti, închise pe jumătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul din zona centrală a Sucevei şi din intersecţia Mărăşeşti va fi şi mai mult paralizat de lucrările ISPA, odată cu închiderea parţială a sensului giratoriu din faţa Cinematografului Modern, de astăzi, precum şi de începerea lucrărilor de canalizare pe a doua jumătate a intersecţiei Mărăşeşti, pe partea Catedralei.

Reprezentanţii firmei Pfeiffer, prezenţi la comandamentul ISPA de la sediul Primăriei Suceava, au anunţat că vor închide de astăzi jumătate din sensul giratoriu din zona Cinematografului Modern, pe partea dinspre strada Nicolae Bălcescu, pentru a executa o serie de lucrări la reţeaua de canalizare.

După finalizarea acestora, sensul giratoriu va fi închis pe cealaltă jumătate, dinspre strada Mihai Eminescu, blocând astfel circulaţia înspre intersecţia Mărăşeşti, care, la rândul ei, va da multe bătăi de cap şoferilor şi în perioada următoare.

Astfel, firma Pfeiffer se pregăteşte deja să înceapă lucrările de canalizare pe cealaltă jumătate a intersecţiei Mărăşeşti, pe partea Catedralei “Naşterea Domnului”, de unde vor continua spre strada Grigore Ureche, unde va fi făcută joncţiunea cu reţeaua de canalizare de pe strada respectivă.

Din estimările constructorilor, lucrările din intersecţia Mărăşeşti vor dura aproximativ încă două săptămâni, în condiţiile în care nu vor fi din nou ploi abundente, care să umple şanţurile săpate şi să îngreuneze treaba echipelor de muncitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensul giratoriu Modern şi intersecţia Mărăşeşti, închise pe jumătate.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sensul giratoriu Modern şi intersecţia Mărăşeşti, închise pe jumătate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inventivitate trimis de
(26 mai 2010, 13:54:21
Pentru a fi dat peste cap tot traficul aerian al Europei a fost necesar sa erupa un vulcan!In Suceava pentru a bloca traficul rutier complet a fost nevoie doar de un singur om care sa ne condamne pe toti la distrugere in numele unei lucrari la care el saracul a fost ,,condamnat'' sa o rezolve!Multumim cerului ca s-a nascut acest fiu al Prelipcai,altfel Dumnezeu stie ce se alegea de noi.
2.   PROGRAMUL ULTIMA SPAGA trimis de
(26 mai 2010, 19:40:59
Motiunea de cenzura a cetateanului romanArticol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actualProgramul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.AJUNGE!Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace! NE-AM SATURAT:- sa suferim noi ca sa prospere ei;- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii
3.   PROGRAMUL ULTIMA SPAGA trimis de
(26 mai 2010, 19:58:53
sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;

- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;

- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei