Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mai 2010 - Anul XV, nr. 121 (4412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timp redus

Şcolile de şoferi îşi pot programa computerizat clienţii pentru examenul de permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care urmează cursurile şcolilor de şoferi ar putea să-şi scurteze timpul de aşteptare până la examenul propriu-zis organizat de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Totul depinde de interesul de care vor da dovadă administratorii şcolilor de şoferi din judeţ pentru a se „racorda” la un sistem pus la punct la nivel naţional de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor.

„Avantajul acestui sistem este că se scurtează timpul de aşteptare până la primul examen. Portalul, care este funcţional de două săptămâni, se adresează doar şcolilor de şoferi, nu şi persoanelor fizice care se ocupă cu această activitate”, a explicat comisarul şef Florin Chiaptanaru, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Pentru a putea intra în acest sistem, administratorii şcolilor de şoferi trebuie să-şi cumpere echipamentul agreat de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea şi să-şi trimită un om la specializare. Soft-ul necesar pentru a accesa portalul este gratuit, iar contractul se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire.

 

Administratorii şcolilor de şoferi, interesaţi de acest program

Chiar dacă este funcţional de pe 12 mai, portalul nu are încă nici un client din Suceava. Administratorii şcolilor de şoferi spun că sunt interesaţi să-l acceseze, numai că nu ştiau prea multe amănunte.

„O persoană care urmează acum cursurile şcolii de şoferi este programată la examen după două luni, perioadă în care îşi pierde o mare parte din cunoştinţele acumulate şi din îndemânarea la condus. Îmi doresc să beneficiez de un asemenea sistem, pentru a putea face programarea încă de la începerea lecţiilor, iar oamenii să nu mai piardă atât de mult timp fără nici un rost”, a declarat Constantin Alecsa, administratorul şcolii de şoferi Auto Sett Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile de şoferi îşi pot programa computerizat clienţii pentru examenul de permis.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcolile de şoferi îşi pot programa computerizat clienţii pentru examenul de permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei