Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2010 - Anul XV, nr. 111 (4402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Panouri publicitare, amplasate ilegal în puncte cheie ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel puţin trei panouri publicitare metalice, de mari dimensiuni, au fost amplasate ilegal în zone foarte circulate din municipiul Suceava, cei care le deţin dovedind nu doar foarte mult tupeu, ci şi nesimţire din plin.

Astfel, unul dintre panouri a apărut “din senin” miercuri dimineaţa, chiar vizavi de sediul Primăriei Suceava, la trecerea de pietoni, în mijlocul trotuarului, în vreme ce alte două panouri publicitare şi-au făcut apariţia, tot peste noapte, pe trotuarul de peste drum de Spitalul Judeţean, precum şi pe Mărăşeşti, lângă catedrală, pe locul rămas liber după ce nu a mai fost autorizată amplasarea tarabelor cu flori.

 

Panoul publicitar, montat chiar după ce pilonii de ancorare au fost retezaţi de angajaţii primăriei

Curios este că, deşi angajaţii Primăriei Suceava de la Direcţia Domeniului Public au tăiat cu o zi înainte piroanele metalice de ancorare a panoului publicitar, apărute peste noapte în dreptul trecerii de pietoni de la primărie, cei care deţin acel panou nu s-au lăsat deloc descurajaţi şi le-au pus din nou, după care s-au şi grăbit să monteze panoul uriaş, care ocupa întreg trotuarul.

“I-am văzut pe muncitori chiar marţi seară, când montau panoul. M-am dus şi i-am întrebat de la ce firmă sunt şi dacă au autorizaţie, pentru că nu-mi aminteam să fi autorizat aşa ceva acolo. Mi-au spus o firmă care s-a dovedit a fi fictivă şi un număr de telefon care nu este alocat, după cum s-a dovedit a doua zi, când le-am verificat”, a spus viceprimarul Viorel Seredenciuc.

Pentru cele trei panouri publicitare montate cu nesimţire chiar în mijlocul străzii, în puncte cheie din Suceava, nu există nici o autorizaţie eliberată de primărie şi nici măcar o solicitare scrisă.

 

Panoul din faţa Primăriei Suceava, demontat ieri în grabă

Confruntată cu o situaţie ciudată, în care proprietarul panourilor publicitare montate ilegal nici măcar nu era cunoscut, conducerea Primăriei Suceava a luat decizia să scoată acele panouri şi să le confişte, dacă proprietarul nu şi le ia între timp.

“Municipiul Suceava nu este sat fără câini. Tupeiştii care au montat aceste panouri le vor pierde dacă nu vin să şi le ridice, iar de cum vor fi identificaţi vor fi şi amendaţi”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, indignat de cele petrecute chiar în faţa sediului administrativ al municipiului.

Dar ieri, după ce în jurul acestor panouri s-a creat agitaţie, atât din partea presei cât şi a administraţiei locale, aceiaşi muncitori care au montat panoul publicitar din faţa primăriei, au apărut la amiază şi l-au demontat în grabă, vizibil deranjaţi de faptul că sunt fotografiaţi.

Cum şi ieri au servit aceeaşi minciună reprezentanţilor Primăriei Suceava, care au venit să-i ia la întrebări, să vadă ce firmă reprezintă, singura soluţie a fost notarea numărului maşinii cu care au venit – B 84 GFN, precum şi legitimarea şoferului maşinii, pe numele căruia a fost emisă o amendă de 3.000 de lei.

În privinţa celorlalte două panouri publicitare ilegale, cel de pe trotuarul care coboară de la Metro spre Spitalul Vechi şi cel de lângă catedrală, conducerea Primăriei Suceava a luat decizia să le demonteze astăzi şi să fie folosite de Direcţia Domeniului Public, asta dacă între timp aceiaşi muncitori misterioşi nu le ridică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panouri publicitare, amplasate ilegal în puncte cheie ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 2178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Panouri publicitare, amplasate ilegal în puncte cheie ale Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cat de penibili! trimis de
(14 mai 2010, 11:19:40
Primarul si viceprimarul nu stiau nimic?! Vrajeala, e clientela lor politica care face ce vrea in targula asta fara nici o limita sau vre-un inpediment! E HAOS total in administratia locala....!
2.   Sa trait bine trimis de
(14 mai 2010, 11:33:47
Prelipcarul portocaliu loveste din nou prin ,,simtul sau gospodaresc". A luat bani pentru amplasarea astora, dar acum nici usturoi n-a m�ncat si nici a c--at nu miroase. Pana cand trebuie sa suportam mojicia si prostul gust al primarului din prelipca.
Draga domnule primar, nu te gandesti ca odata va trebui sa platesti pentru afacerile tale falimentare? Multumim pentru grija deosebita pe care o porti orasului nostru dar ar cam trebui sa pleci.Din parte luiHerman cu cinstire 10000000 de frigidere cu carne, macra!
3.   NESIMTIRE CAT INCAPE trimis de
(14 mai 2010, 14:59:42
Mai eu vreau sa vad amenzile penale si cine le plateste unde dracu locuim?! Asta suna a nesimtire de sudisti... Domnule vice primar, Viorel Seredenciuc, nene ceri sa vezi autorizatia, ca trebuie sa o aiba la mana cand monteaza... nu o au chemi politia! Pai se trag cu voi de sireturi ce-i cu astea? Cine repara pavelele... deranjul... daor acolo o sa ramana o denivelare acum... Daca nu se lasa cu amenzi pentru asa ceva pai ma apuc si eu sa scot pavele prin parcuri sa-mi montez panouri publicitare... pun cateva la rand pe mijlocul strazii ana ipatescu pe unirii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei