Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2010 - Anul XV, nr. 111 (4402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire

Luhan a organizat în Parlament o dezbatere pe tema fondurilor europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a organizat miercuri, 12 mai a.c., în cadrul Parlamentului României, o dezbatere cu tema „Perspectiva finanţărilor comunitare post 2013". Luhan a precizat că în cadrul discuţiilor au fost prezentate principalele aspecte referitoare la obiectivele europene stabilite pentru perioada 2014 - 2020 şi modul în care România poate beneficia de fonduri europene în această perioadă. La dezbateri au fost prezenţi reprezentanţi ai Parlamentului României, Guvernului, autorităţilor locale, organizaţii non-guvernamentale. „Participanţii au dezbătut teme referitoare la: stadiul actual al utilizării fondurilor europene

pentru dezvoltarea economică şi socială a României, ce trebuie făcut pentru îmbunătăţirea absorbţiei acestor fonduri, care este impactul investiţiilor realizate cu ajutorul fondurilor structurale”, a spus Petru Luhan. El a adăugat că o astfel de dezbatere a fost necesară în condiţiile în care Parlamentul României trebuie să stabilească viitoarele obiective naţionale pentru perioada următoare de programare la nivel european în perioada 2014 - 2020. „S-a discutat de asemenea despre cum va reuşi România să continue liniile de dezvoltare asumate în prezent astfel încât să utilizeze cât mai multe fonduri ce vor fi alocate la nivel european după 2010”, a mai explicat Luhan.

Europarlamentarul PD-L a spus că astfel de consultări ar trebui să devină o practică a membrilor Parlamentului European, care ar trebui să ştie cât mai multe detalii legate de situaţia din ţară şi viziunea de dezvoltare a României. „În acest fel interesele cetăţenilor români la Bruxelles vor fi reprezentate cât mai bine. Dezbaterea care a avut loc la Parlamentul României a oferit deci posibilitatea ca în proiectul de raport ce va fi prezentat în iunie 2010 să includ cât mai multe din soluţiile pentru rezolvarea problemelor identificate în România dar care pot avea relevanţă şi pentru alte state membre ale Uniunii Europene”, a declarat Petru Luhan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan a organizat în Parlament o dezbatere pe tema fondurilor europene.
 Vizualizări articol: 828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luhan a organizat în Parlament o dezbatere pe tema fondurilor europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei