Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mai 2010 - Anul XV, nr. 101 (4392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Incendiul de proporţii din zona Termica, provocat de neglijenţa unui fumător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O ţigară aprinsă aruncată la întâmplare susţin pompierii că este cauza care a provocat incendiul de vineri seară, din zona Termica Suceava.

În jurul orei 19:00, flăcările au cuprins stuful de pe 18 hectare de teren aflate într-o zonă mlăştinoasă dintre Iulius Mall şi Termica, pe partea stângă a râului Suceava, cinci autospeciale de intervenţie şi efective importante din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava şi serviciile private pentru situaţii de urgenţă ale societăţilor Termica şi Ambro fiind trimise la faţa locului.

Incendiul a fost lichidat abia aproape de miezul nopţii.

„Exista pericolul de propagare la magistrala de gaze ce alimentează societatea Termica şi la utilaje şi barăci ce aparţin societăţii ACET”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava, precizându-se şi că „focul a izbucnit din cauza neglijenţei unui fumător”.

În cursul zilei de sâmbătă, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea altor trei incendii la vegetaţia uscată, înregistrate pe raza localităţilor Mănăstirea Humorului, Moldoviţa şi Fundu Moldovei, fiind pusă în pericol pădurea din apropiere.

La două dintre incendii, cauza a fost folosirea focului pentru igienizarea terenului, lăsat nesupravegheat, iar cel de-al treilea a fost provocat tot de neglijenţa unui fumător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de proporţii din zona Termica, provocat de neglijenţa unui fumător.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Incendiul de proporţii din zona Termica, provocat de neglijenţa unui fumător5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal precizie! trimis de
( 3 mai 2010, 14:40:38
Sunteti ceva de speriat cu informatiile... Stufarisul ala de care ziceti voi e mai degraba langa Iulius Mall, Intre Mondeco si Statia de epurare. Pana la Termica mai ai de mers inca vreo 2 Km.
Probabil aveti plan la aruncat pastile pentru denigrarea Termicii. Ati facut cumva sa legati incendiul ala care e la dracu-n praznic, de numele Termica. Uite asa, ramane in mintea cititorului ca incendiu are cumva legatura cu Termica, oaia neagra, acarul Paun.
1.1  RE: Halal precizie! trimis de
( 3 mai 2010, 14:44:22
Parca vad titlul unui viitor articol: "Explozie de proportii biblice, la 70 de kilometri APROPIERE de Termica!"
1.2  RE: Halal precizie! trimis de
( 3 mai 2010, 16:45:02
Ai dreptate,uite un caz:"In apropiere de Termica la Gura Humorului,Papillon a inaugurat un complex turistic cu piscina acoperita,una in aer liber,etc,etc!Pai ce,"d-le Rusu",nu merge?Brendul Termica da bine la citit,mai ales daca se scriu chiar si "balarii" despre aceasta societate.In ceea ce priveste stuful de langa "parfumeria' din lunca Sucevei,se pare ca si-a urmat cursul natural,creste,traieste si moare.Pacat de munca pompierilor si de "tampeniile" scrise de "jurnalistii"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei