Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2010 - Anul XV, nr. 100 (4391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Licitaţie

Preţul de vânzare al SC Star Mod SA a fost diminuat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava încearcă din nou să vândă fabrica de confecţii Star Mod din Suceava. Dacă la seria precedentă de licitaţii preţul iniţial pentru care firma suceveană a fost scoasă la vânzare a fost de 12,26 milioane de lei, pentru licitaţia care va fi organizată în data de 5 mai a.c., preţul de pornire va fi de 9,208 milioane de lei. Şi de această dată, Finanţele vor scoate la vânzare toate activele pe care fabrica de confecţii le are în municipiul Suceava, pe strada Universităţii. Este vorba despre o clădire birouri, corp fabrică, depozite şi anexe cu o suprafaţă totală de 1.574,52 de metri pătraţi, pentru care preţul a fost stabilit la suma de 2,588 de milioane de lei, şi un teren de 4.312 metri pătraţi situat în intravilanul Sucevei, pentru care preţul este de 3,463 milioane de lei. La vânzare va fi scoasă şi o clădire P+2, corp fabrică, cu o suprafaţă de 1.902 metri pătraţi evaluată la 3,156 milioane de lei. Toate preţurile sunt fără Taxa pe Valoarea Adăugată.

O altă licitaţie organizată de DGFP Suceava va fi pentru vânzarea a peste 100.000 de articole de îmbrăcăminte produse de SC Star Mod SA Suceava, la un preţ total 222.250 de lei. Finanţele vor încerca să vândă, printre altele, aproape 7.000 de pantaloni pentru femei, peste 10.700 de rochii, peste 10.000 de fuste, câteva mii de cămăşi şi pantaloni bărbăteşti, precum şi alte articole de îmbrăcăminte pentru copii.

 

Acţionarii minoritari au protestat din nou în faţa fabricii

Anunţul de vânzare a SC Star Mod SA i-a nemulţumit pe acţionarii minoritari ai fabricii, foşti angajaţi ai acestei firme. Aproape zece acţionari minoritari au protestat ieri în faţa fabricii, aceştia acuzând-o pe directoarea SC Star Mod SA, Lidia Sfarti, că nu plăteşte datoriile pe care firma le are către bugetul de stat. Protestatarii aveau pancarte pe care se puteau citi mesaje la adresa Lidiei Sfarti, „DNA, Poliţie, Justiţie faceţi dreptate”, „PAS-ul s-a desfiinţat. Acţionarii vor să decidă în AGA”, „Sărăcirea societăţii = Îmbogăţirea şmecherilor din societate. Averile la control!”, „Sfarti! Ai distrus destul! Pleacă!”.

Reprezentanţi acţionarilor minoritari susţin că un alt motiv pentru care au protestat în faţa fabricii este şi refuzul Lidiei Sfarti de a convoca Adunarea Generală a Acţionarilor. De precizat că protestul acţionarilor minoritari a durat doar până la venirea presei. La câteva minute după plecarea reprezentanţilor mass-mediei, nemulţumiţii au dispărut din faţa intrării principale în fabrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţul de vânzare al SC Star Mod SA a fost diminuat.
 Vizualizări articol: 1873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Preţul de vânzare al SC Star Mod SA a fost diminuat1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tare! trimis de
( 1 mai 2010, 12:23:36
Ce scria pe pancarte: "DNA", "POLITIE", "JUSTITIE" laughing))))) Eu le mai dau niste idei: "UNICORNI", "ATLANTIDA", "SFANTUL GRAAL" etc... rolling on the floor)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei