Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 apr 2010 - Anul XV, nr. 76 (4367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Joi, 1 aprilie

Premii la Iulius Mall

În Săptămâna Mare, Iulius Mall Suceava poartă “straie” de sărbătoare şi a pregătit clienţilor şi vizitatorilor din nordul ţării evenimente inedite, multe cu specific pascal.

Până pe 3 aprilie, se vor epuiza cele peste 1.500 de premii ale campaniei promoţionale “Am copt premii pentru toată familia!”. Zilnic se vor da câte 100 cozonaci ca premii instant primilor cumpărători care cumulează bonuri valorice de 100 lei din magazinele Iulius Mall, iar în fiecare seară se va extrage câştigătorul unui aparat de făcut pâine “Moulinex”. Marele premii – trei sejururi în doi la Roma şi Vatican – au fost extrase de Florii pentru ca cei şase câştigători să petreacă Sfintele Paşti în Piaţa Sfântul Petru din fascinanta capitală a Italiei.

 

„Culorile primăverii”

Până de Paşte, la parterul Iulius Mall, zona Domo, veţi recunoaşte “Culorile primăverii”. Expoziţia ieşencei Angelica Mirela Pagu, vernisată în ziua de Buna Vestire, cuprinde 20 de pânze pictate cu măiestrie, ”buchet” ce împrăştie un parfum specific anotimpului înnoirii naturii. Aceasta deoarece, pe lângă arhitectură domestică, peisaj şi natură statică, Angelica Mirela Pagu a ales florile ca temă dominantă. Artista, membră Tonitza Art Group, a adus la Iulius Mall Suceava – în tuşe viguroase şi cromatică contradictorie, dar echilibrată – crizanteme, liliac, albăstrele, gălbenele, maci, dar şi banala, însă delicata, iarbă.

 

Expoziţie de icoane „Fereastră spre cer”

Tot până în Ziua Învierii, centrul comercial găzduieşte expoziţia colectivă a elevilor Şcolii nr. 4 Suceava, intitulată “Fereastră spre cer”. Îndrumaţi de profesorii Geanina şi Traian Chilimon, elevii au meşterit icoane bizantine pe lemn. Aceeaşi tematică, însă pe sticlă, a fost aleasă şi de copii Centrului de Plasament “Laurenţiu Ulici” din Gura Humorului“.

 

S.U.S Easter Party

Program special de Paşte dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, Clubul Babylon. Pentru toţi ceilalţi super oferta la shot-uri de tequila (3 lei shot-ul)!
Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco & Mc Dany, ambii rezidenţi Club Babylon Suceava.

 

Tombola aniversară, la Shopping City   

Shopping City Suceava sărbătoreşte doi ani. În perioada 22 martie – 17 aprilie, toţi cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele din cadrul parcului comercial pot participa la Tombola aniversară.

Marele premiu - doi ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava. Săptămânal vor fi acordate vouchere de cumpărături de 200 lei, pe 2 aprilie – premiu special de Paşte – un voucher în valoare de 2.000 lei, iar marele premiu al tombolei va fi acordat pe 17 aprilie şi constă în „2 Ani de cumpărături gratuite în Shopping City Suceava” (acordat sub formă de vouchere în valoare de 200 lei pe lună, timp de 24 de luni).

 

Expoziţie de pictură religioasă

Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi Expoziţia de pictură religioasă “Sufletul icoanei”, găzduită de binecunoscuta galerie din incinta centrului comercial – “City Gallery”.

Pictori iconari de renume s-au reunit pentru a expune icoane realizate în spiritul tradiţiei ortodoxe şi compoziţii cu temă religioasă.

Expoziţia doreşte să dezvăluie atât frumuseţea icoanelor pictate pe sticlă sau lemn, fragmente de mărturisire prin culoare, linie, semn, simbol, tradiţie şi, mai presus de toate, credinţă, cât şi relaţia pictorului – iconar cu lumea sfinţilor. Unice prin frumuseţe şi valoare, realizate în stil bizantin şi neobizantin, lucrările ne pregătesc spiritual pentru Sfintele Sărbători Pascale şi ne aduc bucurie şi lumină în suflet.

 

Vineri, 2 aprilie

Vernisaj

Dorin Blaga vernisează, la Iulius Mall, începând cu ora 15:00, o expoziţie de icoane inspirate din arta bizantină.

Recent premiat pentru debut de Uniunea Artiştilor Amatori, artistul din Suceava şi-a descoperit acum câţiva ani latura artistică şi profită de a doua şansă în viaţă. Dorin Blaga a semnat peste 30 de expoziţii personale.

 

Final de campanii promoţionale

De Paşte, îşi închide porţile şi Târgul de covoare “Proges”, amplasat în zona Auchan. Pentru a vă primeni locuinţa înainte de sărbători, la Iulius Mall Suceava au fost expuşi mii de metri pătraţi de carpete şi covoare în diverse ţesături, modele, forme, dimensiuni, culori şi texturi, toate cu preţuri reduse până la 50%.

Şi campania promoţională “KidsLand Club te premiază!” ajunge la final, de Paşte. Fiecare client care cumpără jucării sau articole vestimentare din magazinele Iulius Mall Suceava dedicate celor mici primesc gratuit o oră de joacă la KidsLand pentru prichindei.

 

Black Party
O super petrecere cu tematică, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia toţi cei îmbrăcaţi în negru vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei.

Tot în cadrul acestei petreceri, Club Babylon Suceava pune la dispoziţia clienţilor o super ofertă la Whisky din categoria BLACK LABEL!
 

 

Sâmbătă, 3 aprilie

Hai la Cărtureşti

Chiar dacă este Sâmbăta Mare, dacă “Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!”. De la ora 17:00, orice copil care povesteşte poveşti este aşteptat să servească părinţilor şi celor mari de prin preajmă un meniu complet de copilărie savuroasă. 

 

Sport

Handbal, sala LPS Suceava, orele 11.00

Meciul retur din sferturile de finală ale Challenge Cup

CS Universitatea Suceava – RD Slovan Ljubljana

 

Program special de Paşte, la Club Babylon

Un weekend special merită un program special! Club Babylon v-a pregătit o serie de petreceri cu cele mai sexy animatoare, dar şi animatori, jocuri cu flăcări, tunuri de confeti, precum şi surprize speciale în fiecare seară, printre care amintim: duminică seara, super concert cu JASMINE! Jasmine, a făcut parte din trupa Ooops, dar în 2007 a decis sa se concentreze pe cariera solo, părăsind astfel trupa. A câştigat multe premii naţionale şi internaţionale, dintre care menţionăm doar Gaudeamus International Student’s Festival, Discoveryfest în Bulgaria şi a colaborat cu diverşi artişti, între care cea mai mediatizată a fost colaborare cu trupa BUG Mafia, pentru hit-ul "Cu tălpile arse".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 4007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă…0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei