Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 apr 2010 - Anul XV, nr. 76 (4367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În ajunul Paştelui

Magazinul “Produs în Bucovina”, cu preparate tradiţionale, deschis în Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ajunul Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Suceava a inaugurat „Produs în Bucovina”, un magazin cu specific culinar care răspunde celor mai noi preferinţe de consum ale populaţiei din Nordul ţării. Amplasat la parter, lângă Auchan, “Produs în Bucovina” prezintă şi comercializează exclusiv produsele lactate şi de carmangerie ale mărcilor Laktotrio şi Killer, ambii producători fiind din comuna suceveană Horodniceni.

Laktotrio este cunoscut pe meleagurile bucovinene şi nu numai pentru produsele lactate şi brânzeturile tradiţionale, 100% naturale şi de fiecare dată proaspete. Cu o capacitate de procesare de 5 tone de lapte pe zi, Laktotrio livrează mai ales în Nordul ţării sortimentele care au transformat producătorul într-o veritabilă marcă: brânză dulce, caş şi telemea de vacă, urdă şi caş de oaie, brânză burduf şi caşcaval de Horodniceni, precum şi smântână cu peste 25% conţinut de grăsime. Ingredientele folosite sunt exclusiv laptele de vacă de bună calitate în stare proaspătă, laptele de oaie, cheagul natural şi sarea. Nu se folosesc aditivi sau E-uri pentru a mări termenul de valabilitate al preparatelor. Dotările tehnice ale “Laktotrio 2001 Prod” S.R.L., echipamente automatizate care asigură operaţiunile şi atenta prepararea a produselor, sunt adaptate ultimelor cerinţele de igienă şi de securitate impuse de normele europene, dar şi de transport în condiţii optime. Pe lângă tradiţionalele reţete, Laktotrio răspunde şi celor mai noi preferinţe de consum ale pieţei.

Al doilea producător ale cărui preparate tradiţionale sunt disponibile în noul magazin deschis în Iulius Mall Suceava este Killer S.R.L.

Firma, care a dobândit un bun renume în Nordul ţării şi chiar peste hotare, datorită calităţii produselor şi a experienţei de 13 ani de activitate, procesează carnea cu tehnologie de ultim moment, achiziţionată cu fonduri SAPARD, astfel încât este adaptată standardelor impuse de Uniunea Europeană.

Siguranţa preparatelor din carne este atestată de laboratorul propriu, dotat cu instalaţii moderne.

Tehnologizarea Killer S.R.L. a permis sporirea numărului de produse care satisfac şi cele mai exigente cerinţe. “Meniul” Killer S.R.L. numără produse tradiţionale (tobă extra, leberwurşti), specialităţi (jambon, kaizer, muşchi, pastramă, şuncă), afumături (rasol, costiţă), rulade şi şuncă, pastă de mici şi carne tocată, nouă sortimente de salamuri, zece de cârnaţi şi cinci de parizer. Fierte, uscate, afumate sau dublu afumate, asezonate cu plante decorative, aromatice sau condimente specifice, produsele Killer S.R.L. au gust inconfundabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul “Produs în Bucovina”, cu preparate tradiţionale, deschis în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 3038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Magazinul “Produs în Bucovina”, cu preparate tradiţionale, deschis în Iulius Mall Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rezultate prin munca trimis de
( 1 apr 2010, 11:25:00
Respect ptr. domnul SANDU si tot team-ul dela kiler!!!
2.   Killer trimis de
( 1 apr 2010, 11:29:56
"Killer" are magazin in Burdujeni langa pompele funebrelaughing) Marketing adevaratlaughing)
3.   Brava trimis de
( 1 apr 2010, 11:32:07
ma bucura asa stire, felicitari atat firmelor expozante cat si mall-ului pentru idee!
4.   Felicitari trimis de
( 1 apr 2010, 14:46:16
Dupa ani de zile in care ne-am indopat cu toate chimicalele din afara doar pe motiv ca "e de marca", ce citesc acum pare o idee mult mai buna. Felicitari inca odata si la mai multe locatii.

P.S.: sper ca si preturile sunt "romanesti" pentru ca altfel ar fi pacat. Si inca ceva: articolul pare asa o usoara reclama platita dar nu mai conteaza daca sunt promovate produse romanesti si daca intr-adevar sunt fara tot felul de aditivi si conservanti.
5.   Killer e din alta localitate trimis de
( 1 apr 2010, 14:55:12
Domnule cosmin romega, te informez ca esti neinformat, ca sa nu spun alfel.
Firma KILLER e din localitatea HORODNIC DE JOS, nu Horodniceni, fiind o localitate la 4 km de Radauti, in comparatie cu horodniceni care e la 10 km de falticeni
6.   Bravoooooo trimis de
( 1 apr 2010, 19:31:58
felicitari pentru ceea ce se face pentru a promova produse traditionale si totodata naturale.
bravoooo! Laktotrio Horodniceni

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei