Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2010 - Anul XV, nr. 18 (4309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căldură asigurată

Termica are pe stoc combustibil suficient până în luna martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Frigul iernii nu va fi resimţit în casele sucevenilor în perioada următoare, Termica având pe stoc suficient combustibil pentru a furniza căldură până în prima jumătate a lunii martie.
Conform conducerii societăţii de termoficare, temperaturile foarte scăzute din ultima perioadă au dus la creşterea cantităţilor de cărbune utilizat pentru producerea necesarului de căldură, fără ca acest consum crescut să afecteze cu mult stocurile de combustibil existente.
“În prezent, cantitatea de huilă de care dispunem este de 55.000 de tone, la care se mai adaugă 6600 de tone de păcură, care este folosită mai mult pentru pornirea cazanelor şi ca rezervă strategică, în cazul unor probleme cu furnizarea a noi cantităţi de combustibil. În funcţie de necesarul de combustibil, în cursul lunii februarie ne vor fi livrate noi cantităţi de cărbune, conform contractelor pe care le avem cu mai multe firme de distribuţie a huilei”, a precizat directorul de marketing al Termica Suceava, Doina Oică.
În cazul în care cantităţile de cărbune din stoc s-ar dovedi insuficiente, până la sosirea unui nou transport de huilă, Termica poate produce energie termică şi pe gaz metan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica are pe stoc combustibil suficient până în luna martie.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Termica are pe stoc combustibil suficient până în luna martie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Inexplicabil" trimis de
(23 ian 2010, 14:06:05
D-le Romega,spune-ne d-ta cum poate produce Termica energie termica "si pe gaz",daca stocul de carbune se epuizeaza?De unde gaz?De unde cazane?Daca cele doua "cazanele" de la Ambro sunt de generatie noua si prezinta siguranta in exploatare,d-ta esti CTP de Suceava.Poate "si pe gaz",insa fortuit d-le jurnalist.Adica,functioneaza 2 zile,se sparge,se repara si iarasi functioneaza.Astfel,populatia o sa aiba 2 zile caldura,2 zile gerulet.
1.1  RE: "Inexplicabil" trimis de
(23 ian 2010, 15:45:48
=))) Esti inamic al poporului. Cum poti sa dezinformezi in halul asta?! Natiunea o duce bine! Poporul deschide geamul la -15 C ca sa se racoreasca, asa de mare caldura da Termica! Rezervele sunt de ajuns sa supravietuim unei ere glaciare! No? Sigur... Slava Domnului ca nu depind de caldura de la Termica..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei