Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 ian 2010 - Anul XV, nr. 18 (4309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Deputatul Nechifor vrea alegeri în PSD Suceava

Duminică, 24 Ianuarie 2010 (13:42:16)

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, susţine ideea ca în PSD să se organizeze alegeri nu numai pentru conducerea centrală, ci şi la nivel judeţean şi local, iar acestea din urmă înainte de congresul partidului. Nechifor apreciază că românii „nu votează statute de partid”, ci „oameni şi idei şi mai ales viziuni pe termen scurt şi mediu”. „Iată de ce efortul politic trebuie să fie făcut în sensul de a da explicaţii românilor de ce e mai bine să votezi PSD la alegerile locale, parlamentare şi evident prezidenţiale. Alegerea conducerii centrale a PSD la viitorul congres va rezolva o parte dintre aceste frământări curente, va trebui mers însă mai departe, la nivel local şi judeţean, pentru că trebuie recâştigate şi zonele în care prea ne-am obişnuit să pierdem şi să căutăm explicaţii în afara noastră.
Abia după acest moment lucrurile se vor aşeza şi cred că atunci va fi necesară adoptarea unui memorandum intern, prin care conducerea să fie creditată, iar obiectivul politic să fie acceptat şi susţinut de cât mai mulţi membri de partid”, a declarat Cătălin Nechifor.
El a refuzat să spună dacă va candida pentru preşedinţia filialei Suceava a PSD, în eventualitatea că partidul ar decide alegeri la toate nivelurile şi nici nu a dorit să spună ce opţiune are între taberele Năstase şi Geoană, lăsând subînţeleasă o eventuală preferinţă pentru Cristian Diaconescu prin declaraţia „n-ar trebui să uităm faptul că de aproape 50 de ani românii aleg preşedinte cu <escu> la final”.
„Momentul 2010 trebuie să reprezinte o nouă dimensiune şi poate că un mix între cele două sisteme ar fi soluţia, cu un preşedinte ideal precum Adrian Geoană sau Mircea Năstase, dar nici n-ar trebui să uităm faptul că de aproape 50 de ani românii aleg preşedinte cu <escu> la final”, a arătat parlamentarul sucevean.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Nechifor vrea alegeri în PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Deputatul Nechifor vrea alegeri în PSD Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei