Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2010 - Anul XV, nr. 14 (4305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni poliţie

Noian de dosare penale şi permise suspendate, după razii în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două ample acţiuni de control în trafic ale poliţiştilor de la circulaţie, desfăşurate la finele săptămânii trecute, una în zona Fălticeni şi cealaltă în zona Rădăuţi, s-au soldat cu depistarea a numeroşi şoferi care puneau în pericol ceilalţi participanţi la trafic, fiind băuţi ori fără permise de conducere.
Poliţiştii care au acţionat, de vineri până duminică, în municipiul Fălticeni şi comunele din jur au depistat şase şoferi băuţi, unul alegându-se cu dosar penal, iar cinci rămânând fără permise pe o perioadă de 90 de zile. În alte două situaţi, conducătorii auto au rămas fără permise de conducere după ce au efectuat depăşiri neregulamentare, în timp ce în cinci situaţii poliţiştii au retras certificatele de înmatriculare ale vehiculelor.
Mult mai multe nereguli grave au fost constatate însă în urma acţiunii de control din Rădăuţi şi comunele arondate. Acţionând de vineri până duminică, în intervalul orar 22.00-4.00, oamenii legii au constatat nu mai puţin de 12 infracţiuni, majoritatea pentru consum de alcool.
Dintre şoferii prinşi băuţi la volan în miez de noapte cel mai mare grad de alcoolemie a fost depistat la Constantin C., în vârstă de 36 de ani, din oraşul Milişăuţi, tras pe dreapta în timp ce se deplasa pe strada Piaţa Unirii din Rădăuţi. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,15 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
În cadrul acţiunii, poliţiştii din Rădăuţi s-au confruntat şi cu un caz ieşit din comun. Vineri noapte, Vasile Lavric, un tânăr în vârstă de 18 ani, care nu are permis şi conducea o maşină înmatriculată în Anglia, fără drept de circulaţie în România, nu a oprit la semnalul oamenilor legii şi, după o urmărire, şi-a părăsit maşina, în ciuda focurilor de avertisment trase de poliţişti. El s-a prezentat ulterior la poliţie, o zi mai târziu, alegându-se cu dosar penal.
În cadrul celor două acţiuni, poliţiştii au mai aplicat aproape 170 de sancţiuni contravenţionale, în special pentru depăşirea limitei de viteză şi lipsa centurii de siguranţă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noian de dosare penale şi permise suspendate, după razii în trafic .
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noian de dosare penale şi permise suspendate, după razii în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zilnic! trimis de
(19 ian 2010, 18:54:31
Ar trebui facute zilnic aceste razii ca s-au umplut strazile cu soferi inconstienti care fac pe-a nazdravani si la scurt timp ii vezi catarati in copaci...! Lasa sa mai stea pe dreapta si sa se mai gandeasca la decretul rutier!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei