Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2010 - Anul XV, nr. 14 (4305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

A făcut sex cu o femeie moartă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Bărbatul în casa căruia a fost găsită fără suflare Valeria Elena Burac, femeia în vârstă de 36 de ani, din Mitocu Dragomirnei, omorâtă la sfârşitul săptămânii trecute de concubinul gelos, a mărturisit, ieri, că a făcut sex cu victima, la scurt timp după ce aceasta a fost snopită în bătaie.
Viorel Truşcan explică, însă, că nu şi-a dat seama dacă victima era moartă sau nu. “Stătea ca vaca… până atunci mai făcea mişcări...”, recunoaşte senin bărbatul.
Ieri, la propunerea procurorilor criminalişti, concubinul Valeriei Elenei Burac, Ion Strugariu (43 de ani), cel care, susţin anchetatorii, ar fi omorât-o în bătaie, lovind-o cu pumnii, cu picioarele şi strângând-o de gât, a fost arestat preventiv pentru omor, infracţiune pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 şi 20 de ani.
Atât victima, cât şi cei Strugariu şi Truşcan erau mari consumatori de alcool, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi în ziua crimei.

 

Scenariul crimei

Valeria Elena Burac a fost găsită moartă, în seara zilei de vineri, 15 ianuarie a.c., în locuinţa lui Viorel Truşcan.
După ce medicii legişti au stabilit că femeia a fost omorâtă, anchetatorii au pus în capul listei de suspecţi două nume: cel al lui Truşcan, care executase o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru că, în 2001, ar fi violat-o pe Valeria Elena Burac şi exista ipoteza unei crime din răzbunare, şi cel al concubinului victimei, Ion Strugariu, fiind luată în calcul şi varianta unui omor pe fondul geloziei excesive.
După ce, duminică dimineaţă, cei doi au fost duşi de poliţişti la detectorul de minciuni, Truşcan a fost lăsat să plece, întrucât s-a considerat că spunea adevărul şi era nevinovat, iar Strugariu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri, arestat preventiv.
Anchetatorii au stabilit că, vineri după-amiază, Strugariu s-a dus la Truşcan acasă şi, de supărare că şi-a găsit concubina acolo şi profitând de faptul că celălalt bărbat nu se afla în acel moment în locuinţă, a
luat-o la bătaie, în urma agresiunii femeia decedând.

 

Şi-a dat seama că-i moartă când a vrut să-i dea de băut

Viorel Truşcan povesteşte că, în tot acel timp, ieşise să îşi facă nevoile fiziologice, mama sa, cu care locuieşte împreună, fiind cea care i-a spus că Strugariu a trecut pe acolo şi şi-a rupt în bătaie concubina.
„Când m-am întors, ea (n.r. - Valeria Elena Burac) era în pat, cu faţa în sus... am făcut dragoste cu ea, nu ştiam că-i moartă. Atunci o stat ca vaca, până atunci mai făcea mişcări... eu m-am descărcat şi m-am culcat... Când m-am trezit seara, bătrâna (n.r.-mama lui Viorel Truşcan) zice du-te adu un pahar de rachiu. M-am dus, am adus, când am venit înapoi, face: Da nu-i da-i şi ei? Când am dat s-o dezvelesc, ea ţeapănă... Am dat telefon şi o venit poliţia, anchetatori....”, este declaraţia şocantă a lui Viorel Truşcan.
Dacă victima era sau nu moartă în momentul în care Viorel Truşcan se „descărca” –după cum singur a afirmat, e destul de greu de stabilit, susţin surse din rândul anchetatorilor.
Totuşi, varianta unei profanări de cadavre nu a fost exclusă, în cadrul anchetei procurorilor criminalişti urmând să fie verificate şi aceste aspecte, ce vor fi coroborate cu rezultatele probelor biologice recoltate în urma necropsiei de medicii legişti, probe ce urmează a fi analizate în laboratoarele Serviciului Judeţean de Medicină Legală Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A făcut sex cu o femeie moartă?.
 Vizualizări articol: 10565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
A făcut sex cu o femeie moartă?4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Grotesc! trimis de
(19 ian 2010, 12:31:24
Citind acest articol mi-am adus aminte de romanul Rascoala de Liviu Rebreanu. In acel roman este povestit ceva identic. Se pare ca "tzaranul" roman nu a evoluat deloc in ultimii 100 de ani !

Am din ce in ce mai mari dubii la teoria evolutionista a lui Darwin!
2.   Scuze trimis de
(19 ian 2010, 13:15:51
Am vrut sa ma abtin dar.... rolling on the floor)))))))))))

Deja am trecut de etapa de groaza in ceea ce priveste lucrurile care se intampla in tarisoara. Nu ma mai surprinde nimic. Dintr-un punct de vedere (al meu), e hilarlaughing)))
3.   Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(19 ian 2010, 13:19:33
Domnule daca pina astazi mai ai dubii in acea evolutie a lui Darvin insiamna ca te tragi dintro evolutie a animalelor.dar daca ai fi crestin ai intelege ca nu esti o intimplare a unei evolutii.crestiini de 2000 de ani dar fara credinta in DUMNEZEU.mai inciarca sati pipai sentimentele poate totusi nu esti o evolutie indiferent cine ai fi si cit de multa scoala ai avia.TU AI UN CREATOR.si nu esti o intimplare a unei teorii proaste.
3.1  RE: Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(19 ian 2010, 17:34:33
=)))))) tu esti cireasa de pe tort in stirea asta
3.2  RE: Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(19 ian 2010, 17:53:37
E prea tare comentariul tau Sire !!!rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
3.3  RE: Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(19 ian 2010, 19:10:49
SIRJERKALOT...apreciez comentariul tau...bun comentariu...sincer!!!!big grin Meriti o recompensa pentru asta...O bere merge?big grin Asta in cazul in care bei.happy

Cat despre articol...dap CHRONOS...asta chiar seamana a romanul "Rascoala" de Liviu Rebreanu, cu mici trimiteri si la romanul "Ion" in ceea ce priveste descrierea amanuntita a "descarcatului" si a "faptului" erotic in sine, cu o usoara tenta de sadism.
3.4  RE: Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(19 ian 2010, 21:00:00
LOL ce cretinlaughing
3.5  RE: Sexul sub influenta bauturi,CHRONOS trimis de
(20 ian 2010, 00:25:24
Eu inca am retineri in a crede ca asta e real... optimistul din mine tinde sa creada ca e unu care face panarama...but still, la ce se intampla in tarisoara asta trece drept normalitate laughing)
4.   Blabla trimis de
(19 ian 2010, 14:33:31
SOSROMANIA, bai crestinul lui Papura Voda, tu cati bani ai dat la nunta/botez/ce dracu o mai fi? Tu chiar crezi ca daca il pupi in dos pe preafericitul o sa cada din cer o valiza cu fericire?

Daca tu crezi in `nezau inseamna ca nu esti un animal? Ce chestie...
5.   Necroyeti crestinul turmentat trimis de
(19 ian 2010, 20:01:32
chiar nu am inteles comentariul tau sunt sigur ca in momentul cind ai scris erai in aceiasi stare de ebrietate ca si cel care a facut sex cu acea femeie moarta.te inseli amarnic cu pria fericitii daca ar fi dupa mine ar fi numai popii rasi in cap si ....... dar hai sa revenim despre ce banii e vorba??? dar despre animale???mi se pare ca esti rodul unei evolutii dar nu a lui darvin ci a prostiei pe care ai acumulato desigur in timp.iti recomand o dezalcolizare.
5.1  RE: Necroyeti crestinul turmentat trimis de
(19 ian 2010, 23:25:03
Eu daca as fi in locul tau SOSROMANIA, n-as recomada nimic, nimanui. In primul rand, mi-as rezolva eu problemele EXTREM de grave de lexic si gramatica pe are le am, dupa care, ma uit si in curtea vecinului si ii dau sfaturi. Asa ca lasa-te de recomandari si du-te la Seral, (daca mai este asa ceva) si termina macar clasa a-VIII-a ca e jale cu tine!
5.2  RE: Necroyeti crestinul turmentat trimis de
(20 ian 2010, 00:22:50
=))) HAAAHA!! Oare te posteaza astia pe cocalari.com daca le dau transcriptul..?laughing) Esti epic mai SOS!
5.3  RE: Necroyeti crestinul turmentat trimis de
(20 ian 2010, 09:36:17
Merita sa incerci SIR!laughing
6.   Ciudat trimis de
(20 ian 2010, 00:45:54
Se intampla ceva ciudat in ROmania
6.1  RE: Ciudat trimis de
(20 ian 2010, 03:14:19
da!! li se face reclama la oamenii retardatilaughingrolling on the floor

deci cica a fost violata, dar cred ca ii placuse de apela din nou la domnuhappy ...

femeile astea.... iti iau mintile si fara sa faca nimichee hee
7.   ICS_SI_ZERO trimis de
(20 ian 2010, 10:15:22
tu vorbesti de gramatica??citesteti comentariul mai bulangiule si exprimate corect.
7.1  RE: ICS_SI_ZERO trimis de
(20 ian 2010, 10:36:10
Arata-mi si mie unde imi este greseala din punct de vedere gramatical la comentariile postate aici. Poate tu in conceptia ta despre calitatea limbii si a gramaticii romane, omiti faptul ca unele cuvinte se scriu cu cratima, pentru ca despart 2 parti de vorbire diferite. Poate am si eu greseli mai "bulangiule", nimeni nu e perfect, dar dupa 12 ani de invatamant + facultate inceputa, cel putin incerc sa ma exprim corect si stiu sa scriu corect. Dar vorba aia: Sa-i dam cezarului ce-i al cezarului. Asta e. Mai sunt si oameni din astia. Nu-mi bat capul cu tine ca n-are rost. O zi buna!
7.2  RE: ICS_SI_ZERO trimis de
(20 ian 2010, 10:41:22
Dar totusi, arata-mi Desteptaciunea Voastra unde imi este greseala. Asta in cazul in care exista una, dar ma indoiesc.
7.3  RE: ICS_SI_ZERO trimis de
(20 ian 2010, 17:00:37
Baaaahahahaa!!!laughing) "Bai bulangiule! Citesti comentariul da?"laughing)))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei