Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2010 - Anul XV, nr. 6 (4297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gripa nouă, confirmată la o femeie din Suceava care a murit la un spital din Iaşi

Institutul Cantacuzino a confirmat, ieri, virusul A/H1N1 în cazul unei femei din Suceava care a murit, duminică, într-un spital din Iaşi, totodată fiind confirmată gripa nouă în cazul a trei pacienţi ai Spitalului Judeţean Suceava şi a unui copil izolat la domiciliu.
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Institutul Cantacuzino a confirmat virusul A/H1N1 în fragmente de ţesut recoltate la necropsie, în cazul unei femei în vârstă de 40 de ani din Suceava care a murit, duminică, în Secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Spiridon" Iaşi.
DSP Suceava a mai arătat că Institutul Cantacuzino a confirmat virusul A/H1N1 şi în cazul unei femei în vârstă de 46 ani, cu domiciliul în Capu Câmpului, în cazul unei femei în vârstă de 66 de ani din Suceava şi al unui bărbat de 54 de ani, care a călătorit în Ucraina, toţi trei fiind internaţi în Secţia boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţe Suceava.
Totodată, a fost confirmată gripa de tip nou în cazul unui copil în vârstă de zece ani, din Suceava, care este în prezent izolat la domiciliu.

 

Centru de vaccinare împotriva gripei noi

DSP Suceava precizează că la ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou Suceava" a fost organizat un centru de vaccinare împotriva gripei de tip nou, destinat în special populaţiei neasigurate, persoanelor din altă localitate sau judeţ şi pentru alte categorii de populaţie cu vârsta peste 16 ani şi care doresc vaccinarea. Persoanele care solicită vaccinarea cu Cantgrip vor fi consultate medical înainte de administrarea vaccinului de medicii Unităţii de Primire a Urgenţelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gripa nouă, confirmată la o femeie din Suceava care a murit la un spital din Iaşi.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Gripa nouă, confirmată la o femeie din Suceava care a murit la un spital din Iaşi4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei