Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2010 - Anul XV, nr. 6 (4297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reîncepe ISPA

Cinci străzi din Suceava, închise parţial circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Străzi închise, noroi, trafic îngreunat, gropi noi în carosabil, toate aceste probleme, şi multe altele, nelipsite în cazul şantierelor deschise pe străzi, în zone centrale, intens circulate, vor fi resimţite de suceveni de săptămâna viitoare, atunci când vor fi reluate lucrările ISPA.
După o pauză de câteva săptămâni, datorată sărbătorilor de iarnă, salariaţii firmelor Pfeiffer şi TMUCB vor reveni de luni la lucru.
Cum redeschiderea şantierelor presupune nu doar aducerea utilajelor, ci şi pregătirea terenului, este posibil ca luni să se mai circule încă pe străzile unde aceştia au lucrări începute, pentru ca de marţi, traficul să fie întrerupt, cel puţin pe porţiuni de stradă.
În această situaţie se află strada Nicolae Bălcescu, din zona centrală, care va fi închisă din nou pe porţiunea cuprinsă între intersecţiile cu bulevardul Ana Ipătescu şi strada Ştefan cel Mare.
De asemeni, pe strada Mirăuţi, circulaţia rutieră va fi blocată de la biserica Mirăuţi, până la intersecţia cu bulevardul principal.
Tot parţial va fi închisă şi strada Zamca, din zona fostei clădiri Castor înspre Castelul de apă.
Circulaţia rutieră va avea de suferit şi pe strada Victoriei, din cartierul Obcini, în principal în zona intersecţiei cu strada Măgurei.
Nu în ultimul rând, strada Dragoş Vodă, care urcă de la Cinema Modern către Zamca, va fi închisă circulaţiei rutiere pe o perioadă de câteva săptămâni, tot pentru înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare.
Viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc, a precizat că nu va permite firmelor care lucrează pe ISPA să înceapă lucrări noi până când nu le finalizează pe cele începute, intenţia sa fiind de a le determina să şi betoneze străzile pe care s-a lucrat, imediat ce vremea va permite asemenea lucrări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci străzi din Suceava, închise parţial circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cinci străzi din Suceava, închise parţial circulaţiei rutiere de săptămâna viitoare4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intentia ,,buna' trimis de
( 9 ian 2010, 13:44:22
Dupa cum se stie,drumul spre iad e pavat tot cu intentii bune,pentru a nu-si rupe picioarele cei ce purced intr-acolo...Pai dom viceprimar,ati observat pana acum macar o singura strada refacuta cum trebuie dupa aceste lucrari?Dati-ne va rugam un exemplu de strada care v-a placut cum a fost redata circulatiei,si aveti tot respectul meu apoi,dar fiti sincer!Orasul acesta(comuna acesta zisa Suceava)vi se pare ca este ulabila?Va intreb din pozitia unui om care traieste la volan,datorita profesiei,si care va ureaza toate cele bune de fiecare data cand trec peste craterele fara numar,fara numar,cred ca asta e chiar domeniul lui guta,fara sa fiu malitios!Daca tot nu aveti nici o influenta asupra acelor firme care isi bat joc de noi,macar nu o mai dati pe dupa gard cu atentionarile dv!!Cred ca pt a va trezi la realitate ar trebui sa parcurgeti de 5 ori pe zi str 22 decembrie si sa mai discutam ,,after'daca mai avem cu cine.Salutari dlui Lungu,si daca nu are carne sa caute in frigider!
2.   Yee! trimis de
( 9 ian 2010, 15:27:06
Eram curios cand dau astia drumul din nou la parcul de distractii...
3.   Sa traiti bine trimis de
( 9 ian 2010, 19:32:24


Mizeria ne cuprinde incetul cu incetul, de fapt mizeria morala se transforma pe zi ce trece in mizerie fizica.

Pentru dom primar di la prilpca si dom vice din sirete, sa le dea Domnul noroi in viata asa cum ne dau si ei noua, si gauri in asfalt si mizeria pe strada, sa le o dea dumnealor in viata.

Pentru edilii sefi ai orasului, din partea alegatorului Herman, 10 frigidere cu carne. Ca sa aiba unde cauta.

Tare bine ar fi!
4.   Din Tuareg nu se simt gropile trimis de
(10 ian 2010, 10:44:35
Daca am pus la conducerea primariei un taran asta avem. Si-a cumparat jipan ca sa il vada ailalti tarani ca s-a ajuns si in rest il doare in fund. Oare curtea de conturi nu se sesizeaza si se apuca de verificat licitatiile facute de Lungu? Cum dracu toate lucrarile de pavare le ia numai Simmetrica?Cred ca au noroc domle

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei