Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2010 - Anul XV, nr. 5 (4296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Lumina Sfântă de la Ierusalim ar putea fi adusă la Suceava şi în 2010

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat într-o conferinţă de presă că ar dori ca şi în cursul acestui an Lumina Sfântă de la Ierusalim să fie adusă la Suceava în noaptea de Înviere. Flutur a precizat că o decizie în acest sens va fi luată doar după ce se vor face consultări cu Patriarhia Română şi cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.
„Părerea mea este că tradiţia trebuie păstrată şi trebuie să existe continuitate, respectând toate regulile. Şi cu binecuvântarea Bisericii, cred că acest lucru trebuie să fie continuat în România şi la noi”, a declarat şeful administraţiei judeţene.
Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă pentru prima dată la bisericile din judeţul Suceava în cursul anului trecut, la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava. Acesta a făcut parte din delegaţia care s-a deplasat la Ierusalim în noaptea de Înviere, alături de stareţul mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec, şi preotul Cătălin Axinte. Lumina Sfântă a fost împărţită apoi la toate bisericile ortodoxe din judeţul Suceava, dar şi la unităţile de cult din Constanţa, Iaşi şi Maramureş.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lumina Sfântă de la Ierusalim ar putea fi adusă la Suceava şi în 2010.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Lumina Sfântă de la Ierusalim ar putea fi adusă la Suceava şi în 20103.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SI LA CE AJUTA ACEASTA "LUMINA SFANTA" ? trimis de
( 8 ian 2010, 11:49:39
O vom duce-o cu totii mai bine,ne va mari salariile si pensiile,vom avea conditii in spitale si noi ca oamenii,vom deveni din egoisti si dusmanosi mai buni si mai altruisti,vom fi asa cum nu suntem,adica,mai ascultatori de Dumnezeu? Care-i finalitatea acestei aduceri a "luminii sfinte"?Numai sa vada lumea cat de "buni" si "mari"crestini suntem, si sa ne mandrim ca noua ne vine "lumina cea originala"? Pai, daca n-are nici o astfel de binecuvantare, la ce bun doar sa se faca o excursie,sa se cheltuiasca niste bani care ar fi mai mult decat necesari in a satura niste guri flamande,pentru a cumpara niste medicamente unor batrani uitati de lume, dintr-un azil sau a unor copii nenorociti de pe la un leagan uitat de catre toti!? Va spun eu: LA NIMIC ! Din pacate vom ramane tot atat de rai,de nepasatori fata de nevoile si necazurile apropiatilor nostri ,de necredinciosi fata de ceea ce ne cere Dumnezeu cu adevarat: SA AVEM CU ADEVARAT DRAGOSTE UNUL FATA DE CELALALT !
2.   Ce atatea discutii? trimis de
( 8 ian 2010, 17:28:44
Le dau eu o bricheta. sau vor sa castige inima batranilor naivi si a credulilor cu tot felul de "lumini sfinte"
3.   "Iarta-l ca nu stiu ce face"! trimis de
( 8 ian 2010, 19:52:01
Cata prostie!
4.   SOLIDAR trimis de
( 8 ian 2010, 20:45:43
AVETI MULTA DREPTATE KARUSSO , SIRJEKALOT SI SUPERVIZOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei