Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2010 - Anul XV, nr. 5 (4296)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal la Baia

Bătaie şi geamuri sparte la o discotecă, după ce patronul a cerut o datorie unui client

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase forţe de poliţie au intervenit de urgenţă la o discotecă din comuna Baia, după ce, de la un scandal, s-a ajuns la distrugeri şi la bătaie. Doi agenţi de pază, angajaţi ai patronului discotecii, şi alţi cinci indivizi au fost implicaţi într-o încăierare, unul dintre bodyguarzi ajungând la spital după ce a primit o bâtă de baseball în cap.

 

Altercaţia s-a petrecut miercuri noapte, în jurul orei 22.45. În comuna Baia, la discoteca aparţinând societăţii Munsavi SRL, a avut loc o petrecere organizată cu ocazia sărbătorilor din ultimele două zile. Din cercetările poliţiei rezultă că conflictul a izbucnit după ce administratorul clubului, Sorin Munteanu, localnic, i-a amintit unuia dintre petrecăreţi, Adrian Biserică, în vârstă de 31 de ani, consătean cu el, de o datorie mai veche pe care trebuie să i-o restituie. Acesta din urmă, au stabilit poliţiştii, a devenit brusc agresiv, făcând scandal în discotecă. Atunci patronul unităţii le-a cerut celor doi oameni de pază să îl scoată afară, clientul turbulent fiind evacuat cu greu.

 

Doi contra cinci

La ieşirea din local, în sprijinul lui Biserică au sărit patru ajutoare. Este vorba de Mihai şi Costică Biserică, de 22, respectiv 28 de ani, fraţii tânărului, şi de Tiberiu Amariei, de 20 de ani (frate cu celebrul câştigător la Loto din comună) şi Cezar Marangoci, de 28 de ani, toţi localnici din Baia.
Din învălmăşeala creată, Ionel Frăsină, în vârstă de 25 de ani, din Fălticeni, unul dintre agenţii de pază, a fost lovit cu o bâtă în cap, din cercetările ulterioare rezultând că cel care l-a lovit este Mihai Biserică. Ceilalţi agresori au spart un vitraliu şi uşa de la intrarea în discotecă, provocând pagube de aproximativ 3.500 de lei şi creând panică printre clienţii discotecii.
La faţa locului, pentru calmarea spiritelor, au intervenit cinci echipaje de oameni ai legii de la Poliţia municipiului Fălticeni şi două comune arondate, totodată cerându-se şi sprijinul „mascaţilor” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Judeţean Suceava.
Agentul de pază lovit a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă contuză parietală minoră”, ce nu necesită internare.

 

Discoteca unde s-a petrecut scandalul, în vizorul poliţiei

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de <ultraj contra bunelor moravuri>, <tulburarea ordinii şi liniştii publice>, <distrugere> şi <lovire sau alte violenţe>”, a declarat inspectorul Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, precizând că cercetările continuă, pentru încadrarea exactă a faptei în cazul fiecărei persoane.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat că datoria de la care a plecat scandalul este modică, în jur de 50 de lei, putându-se vorbi mai degrabă de un conflict amplificat pe fondul consumului de alcool.
Poliţiştii fac verificări şi cu privire la discoteca organizată în Baia. Pe de o parte, oamenii legii au intervenit în mai multe rânduri la altercaţii petrecute în unitate, condiţiile de securitate fiind destul de precare. Pe de altă parte, se pare că administratorul nu are autorizaţia de a ţine deschisă discoteca după ora 22.00, iar bătaia din urmă cu două zile a izbucnit mai târziu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie şi geamuri sparte la o discotecă, după ce patronul a cerut o datorie unui client.
 Vizualizări articol: 3217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Bătaie şi geamuri sparte la o discotecă, după ce patronul a cerut o datorie unui client3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei