Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2009 - Anul XIV, nr. 290 (4276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transfer

Marijuana, trimisă cu ambulanţa la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscuta cântăreaţă de hip-hop Dana Coteanu, în vârstă de 30 de ani, alias “Marijuana”, din Bucureşti, a fost trimisă cu ambulanţa la Bucureşti.
Marţi după-amiază, artista a fost externată din secţia de Psihiatrie din Burdujeni, unde ajunsese luni dimineaţă, din cauza unei crize declanşate pe fondul psihozei maniaco-depresive de care suferă.
Medicii suceveni au apreciat că starea cântăreţei este stabilă în urma tratamentului de urgenţă administrat, iar aceasta poate suporta un drum până la Bucureşti. Dana Coteanu a fost transferată, cu o autosanitară, la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Prof. dr. Alex Obreja din capitală, în vederea continuării terapiei.
Prezentă la Suceava de la sfârşitul săptămânii trecute, unde participa la un târg de antichităţi organizat la unul dintre mall-urile sucevene, Marijuana, a dat, duminică seară, mai multe pahare de tequilla peste cap, într-un club din zona centrală. Cum de o perioadă, “cea mai fidelă fată” şi-a întrerupt medicaţia pentru afecţiunea psihică de care suferă, alcoolul nu a făcut altceva decât să-i declanşeze o criză. Martorii au anunţat câţiva poliţişti comunitari care se aflau în zonă, iar aceştia, la rândul lor, au solicitat o ambulanţă, prin serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă - 112.
Artista a fost transportată la „Urgenţele” Spitalului Suceava, unde şi-a petrecut toată noaptea. Când a ajuns la această unitate sanitară, tânăra nu putea articula nici măcar un cuvânt, iar iniţial medicii au crezut, date fiind antecedentele vedetei, că a consumat droguri. Testele efectuate ulterior au infirmat, însă, această ipoteză.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marijuana, trimisă cu ambulanţa la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Marijuana, trimisă cu ambulanţa la Bucureşti3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei