Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2009 - Anul XIV, nr. 290 (4276)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertă de vânzare "la negru" a vaccinului antigripal A/H1N1,trimisă pe adresa de e-mail a DSP Vaslui

Joi, 10 Decembrie 2009 (19:44:29)

O ofertă de vânzare "la negru" a vaccinului antigripal A/H1N1 a fost trimisă, joi, pe adresa de e-mail a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, vaccinul produs de Institutul Cantacuzino fiind comercializat la preţul de 190 de lei doza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În e-mail-ul trimis autorităţilor sanitare vasluiene, vânzătorul garantează că fiolele de vaccin antigripal Cantgrip, produs doar de Institutul Cantacuzino, sunt "în perfectă stare şi proaspăt colectate", cu etichetă şi sigilate. Preţul solicitat în ofertă este de 190 de lei doza, însă, pentru mai multe bucăţi, se poate negocia.

Conducerea DSP Vaslui a rămas surprinsă de oferta celor care vând pe piaţa neagră vaccin antigripal A/H1N1, în condiţiile în care toţi salariaţii din Direcţia de Sănătate Publică Vaslui au avut posibilitatea să se imunizeze cu vaccinuri trimise direct de la Institutul Cantacuzino.

"Este curios de ce astfel de oferte de pe piaţa neagră au ajuns pe adresa noastră de e-mail. Nu se pune problema de unde a fost obţinută, pentru că este publică, dar ne surprinde de ce se adresează unei instituţii ai cărei salariaţi s-au putut vaccina gratuit. Acum nu ştiu cine ar avea curajul să cumpere de pe piaţa neagră un astfel de vaccin şi, mai ales, la un asemenea preţ", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX directorul DSP Vaslui, Andrei Barbău.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui susţine că a sunat la numărul de telefon trecut în anunţ, însă nu i-a răspuns nimeni, existând însă şi posibilitatea de comandă prin e-mail-ul prin care a fost transmisă oferta.

Presa a relatat că, în ultimele săptămâni, pe internet şi pe adresele de e-mail au apărut o serie de anunţuri publicitare în care sunt oferite spre vânzare doze de vaccin antigripal Cantgrip.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de vânzare "la negru" a vaccinului antigripal A/H1N1,trimisă pe adresa de e-mail a DSP Vaslui.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ofertă de vânzare "la negru" a vaccinului antigripal A/H1N1,trimisă pe adresa de e-mail a DSP Vaslui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei