Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La margine de drum

Stâlpii E.On, „luaţi la ţintă” de şoferii imprudenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei şoferi s-au oprit în dimineaţa zilei de sâmbătă în stâlpii reţelelor electrice din judeţ, în urma unor accidente provocate fie din cauza vitezei, a conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a neatenţiei în trafic.
Din fericire, nici unul dintre accidente nu s-a soldat cu răniţi grav.
Primul incident s-a înregistrat în jurul orei 4.20, pe DN 17, pe raza comunei Vama. Gavril C., în vârstă de 41 de ani, din municipiul Vatra Dornei, nu a mai putut controla maşina într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a lovit gardul unei case de pe marginea drumului, după care a intrat frontal într-un stâlp E.On.
Atât el, cât şi un tânăr, pasager în autoturismul său, au fost răniţi uşor.
Aproximativ două ore mai târziu, un alt stâlp al reţelei electrice avea să fie izbit în plin de un autoturism, de data aceasta accidentul petrecându-se pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Tot într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, Dumitru F., în vârstă de 25 de ani, din comuna Pojorâta, nu a mai putut redresa volanul, a intrat în derapaj şi s-a oprit direct în stâlpul cu pricina, distrugându-şi maşina în proporţie de 60%.
Şi în acest caz, şoferul şi un tânăr care se afla în maşina lui (Gavril J., în vârstă de 25 de ani, tot din Pojorâta) au suferit leziuni pentru care necesită câteva zile de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto, pe lângă faptul că a rămas cu maşina distrusă, s-a ales şi cu dosar penal, fiind găsit cu o alcoolemie în aerul expirat de 0,60 la mie.
În jurul orei 08.30, tot la Câmpulung Moldovenesc, de data aceasta pe strada Calea Transilvaniei, un alt tânăr, Viorel D., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Craiova, avea să-şi încheie drumul într-un stâlp din beton de la reţeaua electrică, pe care de altfel l-a şi rupt.
După ce s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini din faţa sa, tânărul şofer a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în aceeaşi direcţie, al cărui conducător auto a virat stânga pentru a intra în incinta unei spălătorii auto, iar din impact a fost proiectat în stâlpul E.On.
Ambele maşini au fost avariate, iar un pasager, Marin D., în vârstă de 61 de ani, din municipiul Craiova, a ajuns la spital cu leziuni pentru care necesită între 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stâlpii E.On, „luaţi la ţintă” de şoferii imprudenţi.
 Vizualizări articol: 1574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Stâlpii E.On, „luaţi la ţintă” de şoferii imprudenţi4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei