Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2009 - Anul XIV, nr. 233 (4219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbări

Mihai Miheţiu şi Marius Răguşitu se pregătesc pentru a prelua Direcţia Silvică Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Schimbarea şefilor de instituţii susţinuţi de PSD, după ieşirea acestui partid de la guvernare, va „atinge” şi Direcţia Silvică Suceava, una dintre cele mai importante instituţii din judeţ. Înlocuirea actualului director al acestei instituţii, Sorin Ciobanu, ar urma să se producă, cel mai probabil, după schimbarea conducerii centrale a Regiei Naţionale a Pădurilor. Din informaţiile pe care le deţinem, pentru funcţia de director al Direcţiei Silvice Suceava sunt în cărţi fostul director tehnic al acestei instituţii Mihai Miheţiu, dar şi fostul şef al Ocolului Silvic din Mălini Marius Răguşitu. Cel mai probabil unul dintre cei doi va prelua şefia Direcţiei Silvice Suceava, în timp ce celălalt va fi numit în postul de director adjunct.
În ceea ce-l priveşte pe Mihai Miheţiu, acesta a pierdut funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava la începutul acestui an, când postul a fost preluat de Valerian Solovăstru, fost director al acestei instituţii. Miheţiu a fost director tehnic al Direcţiei Silvice în perioada 2005 – 2009. În prezent, Mihai Miheţiu este angajat al Direcţiei Silvice Suceava în cadrul biroului pază şi protecţie. La rândul său, Marius Răguşitu a fost şef al Ocolului Silvic Mălini, funcţie pe care a pierdut-o la sfârşitul lunii iulie 2009, atunci când au fost înlocuiţi zece şefi de ocoale din întreg judeţul. În momentul de faţă, Marius Răguşitu este inginer silvic în cadrul aceluiaşi ocol silvic.
Actualul ocupant al postului de şef al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a preluat această funcţie la începutul lunii martie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Miheţiu şi Marius Răguşitu se pregătesc pentru a prelua Direcţia Silvică Suceava.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Mihai Miheţiu şi Marius Răguşitu se pregătesc pentru a prelua Direcţia Silvică Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu sters trimis de
( 5 oct 2009, 14:13:48
Comentariul ,,Ziaristi corupti" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile noastre. Comentariul nu are legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii), nu foloseste un limbaj civilizat si contine calomnii (punctul 2 din termeni si conditii).

Deoarece utilizatorul Maxsuceveanu nu este la prima incalcare a regulilor noastre, la urmatoarea abatere se va aplica ultimul aliniat din regulamentul de postare a comentariilor (,,Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului")

1.1  RE: Comentariu sters trimis de
( 5 oct 2009, 14:24:40
:)) Aplicati legea mai ceva ca Justitia din Romania..pana la ultimul alineat...mai scutiti-ne! oricum sunteti corupti, asa ca aplicati "regulamentele" in liniste si ciocu mic ca sa nu va mai dati in petec cu prostia, ca la dreptul la exprimare libera vad ca nu-l cenzurati deloc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei