Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2009 - Anul XIV, nr. 233 (4219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

O defecţiune la un avion Blue Air a lăsat la sol clienţii acestei companii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe persoane care au cumpărat bilete pentru zborul de vineri, 2 octombrie 2009, al companiei Blue Air de la Suceava la Viena au fost nevoite să se întoarcă acasă de la aeroport. Motivul a fost o defecţiune la avionul Blue Air care ar fi trebuit să efectueze acest zbor. Fără a fi anunţaţi de anularea zborului, cei care şi-au cumpărat bilete către Viena au ajuns la aeroport, însă aici au avut surpriza să constate că zborul le-a fost anulat. Printre pasageri se aflau persoane atât din Suceava, cât şi din Siret şi Bacău. În cele din urmă avionul care trebuia să opereze spre Viena a fost reparat, însă în ziua respectivă a efectuat doar zborul pentru transportul poştei.
Compania Blue Air a reînceput să opereze de pe Aeroportul din Salcea începând cu data de 1 octombrie a.c., având zboruri către Viena, Roma şi Veneţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O defecţiune la un avion Blue Air a lăsat la sol clienţii acestei companii .
 Vizualizări articol: 1980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O defecţiune la un avion Blue Air a lăsat la sol clienţii acestei companii3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Drepturile pasagerilor trimis de
( 5 oct 2009, 12:26:04
600 EUR pentru toate zborurile intercontinentale peste 3500 km (care au originea sau destinatia o tara din Uniunea Europeana).

Companiile aeriene nu o sa va informeze despre drepturile d-voastra desi au obligatia sa o faca.

Pasageri care provin din alte localitati au dreptul la cazare/masa si transport gratuit in cazul cand este necesar sa ramana o noapte in localitatea de origine (cheltuielile le suportati din resursele proprii pastrand in schimb factura pentru orice serviciu,fara factura nu puteti solicita nimic)

MAI MULT COMPANIA ESTE OBLIGATA SA VA DUCA LA DESTINATIE IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL INCLUSIV APELAND LA SERVICIILE ALTEI COMPANII!!!!!

Daca d-voastra doriti sa schimbati compania sau mijlocul de transport sau renuntati la calatorie compania este obligata sa va restituie suma integrala platita cu toate taxele si costurile de emitere bilet sau alte costuri aditionale.

Petru detalii suplimentare cereti la informatii in aeroport sau la o co
2.   Drepturile pasagerilor patea I trimis de
( 5 oct 2009, 12:33:47
(A fost introdus initial acest comentariu dar din nefericire vad ca nu a aparut pe site asa ca am fost nevoit sa il adaug din nou)

Ma mira faptul ca Monitorul nu informeaza cu astfel de ocazii cititori de drepturile pe care le au .Companiile aeriene au obligatia sa informeze pasageri in caz de anularea zborului,dar fiti siguri ca nu o fac,vorbesc din proprie experienta.

In cazul in care compania aeriana anuleaza un zbor cu exceptia cazurilor speciale (forta majora,nu defectiuni de aparat)

Toti calatori au dreptul la despagubiri banesti,stabilite de Regulamentul CE nr. 261/2004 , dupa cum urmeaza:

(a) 250 EUR pentru toate zborurile de 1 500 kilometri sau mai

putin;

(b) 400 EUR pentru toate zborurile intracomunitare de peste

1 500 kilometri si pentru toate zborurile cuprinse �ntre 1 500

si 3 500 kilometri;

3.   Comentariu sters trimis de
( 5 oct 2009, 14:16:01
Comentariul ,,Ziaristi corupti" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile noastre. Comentariul nu are legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii), nu foloseste un limbaj civilizat si contine calomnii (punctul 2 din termeni si conditii).

Deoarece utilizatorul Maxsuceveanu nu este la prima incalcare a regulilor noastre, la urmatoarea abatere se va aplica ultimul aliniat din regulamentul de postare a comentariilor (,,Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului")

4.   Multumim Monitorului Sv de promtitudine! trimis de
( 5 oct 2009, 15:17:39
Multumim Monitorului SV ca a preluat comentariile noastre ce ne exprimau nemultumirea si, prin aceasta, a facut-o cunoscuta companiei Blue Air. Ieri, la Monitorul am incercat sa facem cunoscuta situatia injositoare �n care am fost pusi. Interventia noastra speram sa nu fi deranjat! O reluam si azi in speranta ca aceasta ,,intimplare nefericita''va ramine doar un accident in activitatea acestei companii:

,, In speranta ca Domnul Flutur va citi acest articol, vrem sa-l anuntam prin Dvs.- Monitorul, de neseriozitatea companiei aeriene Blue Air. Pentru noi cei 8 pasageri( Bacau, Siret si Suceava) care urma sa zburam din Suceava la Viene in data de 2 oct. ora 10, a fost o zi umilitoare. Zborul aeronavei a fost anulat in ultima clipa, fara sa fim anuntati cum era normal, din timp. Poate ati fi in masuara sa interveniti pentru a preintimpina repetarea unei astfel de situatii fara iesire, bulversante .''

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei