Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2009 - Anul XIV, nr. 233 (4219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident teribil

Şoferul unui TAF, strivit în cabină de un buştean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, tată a trei copii minori, şi-a găsit sfârşitul în condiţii tragice. Vasile Agapie, din Mălini, a murit strivit de un buştean, care a intrat în cabina TAF-ului cu care lucra la pădure. Teribilul accident s-a petrecut vineri după-amiază, spre sfârşitul orelor de lucru. Angajatul firmei Arva Fălticeni muncea alături de colegii săi la Ostra, acolo unde firma exploata material lemnos din pădure. La un moment dat, TAF-ul condus de Vasile Agapie a prins şi a început să tragă un buştean. Ghinionul a făcut ca în mişcare, buşteanul să atingă un alt buştean, care a pornit cu viteză în vale. Din nefericire, buşteanul angrenat accidental a intrat cu mare viteză în cabina TAF-ului şi l-a zdrobit pur şi simplu pe Vasile Agapie. La faţa locului s-a deplasat o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava care a demarat o anchetă. Deocamdată, inspectorii ITM nu au tras concluziile finale legat de acest eveniment, dar cel mai probabil acesta va fi catalogat drept accident de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul unui TAF, strivit în cabină de un buştean .
 Vizualizări articol: 2077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şoferul unui TAF, strivit în cabină de un buştean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu sters trimis de
( 5 oct 2009, 14:15:18
Comentariul ,,Ziaristi corupti" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile noastre. Comentariul nu are legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii), nu foloseste un limbaj civilizat si contine calomnii (punctul 2 din termeni si conditii).

Deoarece utilizatorul Maxsuceveanu nu este la prima incalcare a regulilor noastre, la urmatoarea abatere se va aplica ultimul aliniat din regulamentul de postare a comentariilor (,,Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului")

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei