Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 oct 2009 - Anul XIV, nr. 233 (4219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amânare

Girigan şi Huţanu au scăpat momentan de demitere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi subprefecţi de Suceava susţinuţi înainte de preluarea mandatului de PSD, Eugen Girigan şi Constantin Huţanu, rămân în continuare în funcţii. Aceasta deoarece în şedinţa de sâmbătă, 3 octombrie a.c., a Guvernului României, judeţul Suceava a fost „sărit” de pe lista de demiteri a subprefecţilor care au avut susţinerea PSD, deşi astfel de decizii au fost luate în cazul a 15 judeţe.
Este posibil ca demiterea să fi fost amânată pe motiv că cei doi subprefecţi de Suceava, Girigan şi Huţanu, sunt în concediu medical, situaţie în care potrivit prevederilor legale nu li se pot schimba raporturile de muncă. În ceea ce-l priveşte pe Eugen Girigan, acesta se află în concediu medical de la începutul lunii octombrie, pentru o perioadă de 14 zile, în timp ce Constantin Huţanu va mai fi în concediu medical până în cursul zilei de astăzi.
De asemenea, în acest moment, atât Eugen Girigan, cât şi Constantin Huţanu aşteaptă şi rezultatele examenului de titularizare pe posturile de subprefect pe care l-au susţinut săptămâna trecută, iar în cazul în care vor primi un răspuns pozitiv, vor fi încadraţi în rândul înalţilor funcţionari publici.
Pe de altă parte, trebuie spus că până în momentul de faţă, PD-L a trimis la Guvern o nominalizare pentru funcţia de subprefect, în persoana lui Ionuţ Creţuleac, funcţionar public în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Creţuleac este din Gura Humorului, fiind la un moment dat preşedintele filialei fostului Partid Democrat din acest oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Girigan şi Huţanu au scăpat momentan de demitere.
 Vizualizări articol: 2332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Girigan şi Huţanu au scăpat momentan de demitere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu sters trimis de
( 5 oct 2009, 14:14:18
Comentariul ,,Ziaristi corupti" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile noastre. Comentariul nu are legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii), nu foloseste un limbaj civilizat si contine calomnii (punctul 2 din termeni si conditii).

Deoarece utilizatorul Maxsuceveanu nu este la prima incalcare a regulilor noastre, la urmatoarea abatere se va aplica ultimul aliniat din regulamentul de postare a comentariilor (,,Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului")

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei