Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2009 - Anul XIV, nr. 199 (4185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traversare

Strada Universităţii, închisă circulaţiei, astăzi, de la ora 18.00

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din principalele artere de circulaţie din municipiul Suceava, strada Universităţii, va fi blocată temporar, de astăzi, de o serie de lucrări care se fac pe partea de înlocuire a reţelelor de termoficare.
Mai exact, strada Universităţii va fi blocată circulaţiei de la ora 18.00, în zona intersecţiei Areni, acolo unde sunt deja efectuate săpături de o parte şi de alta a carosabilului.
Traversarea străzii este programată a fi realizată pe durata nopţii, şanţul săpat pentru înlocuirea magistralei de termoficare urmând să fie astupat în cel mai scurt timp, pentru ca dimineaţa, după ora 07.00, să poată fi reluată circulaţia rutieră.
Săpăturile de pe strada Universităţii nu vor afecta accesul spre unităţile comerciale din zonă, la care se va putea ajunge de pe Bulevardul George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Universităţii, închisă circulaţiei, astăzi, de la ora 18.00.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Strada Universităţii, închisă circulaţiei, astăzi, de la ora 18.003.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Belea! trimis de
(26 aug 2009, 11:34:37
Poate va ganditi totodata sa o si asfaltati puti sau va cer prea mult?! ..atunci peticiti-o ca la asta va pricepeti...aaaa,ba nu ,puneti pavele!!!
1.1  RE: Belea! trimis de
(26 aug 2009, 13:12:40
Da ce dnu Ionutz,nu ti-a placut cum a fost facuta strada de hipersuperextramarketul care a nasit-o?Doar nu s-a prabusit(surpat) chiar toata strada cand au dat-o in folosinta in ambele sensuri,doar vreo 10.15m cel mult,canalele nu au mai mult de 20,30 cm diferenta de nivel fata de carosabil,iar gropile la tot pasul sunt doar pt decor,in asteptarea unei campanii de plantare de copaci.Din moment ce nu au umplut gropile cu pavele inseamna ca nu au destula capacitate de absorbtie a fondurilor?!?!Cred ca ar trebui sa devina chiar o strada emblema a muncipiului comuna,doar are o universitate pe ea,vor veni niste frati de-ai Lor din Zimbabwe,Etiopia sau Ghana si vor sti sa implementeze acolo o economie traditional romaneasca!Ar putea sa-i ia si pe aia de la colaps sa le faca niste dune asfaltate dupa modelul lor!Dixit!
1.2  RE: Belea! trimis de
(26 aug 2009, 16:59:40
Prin niste cunostine aflasem ca de anul trecut din primavara trebuia asfaltata aceasta strada,de la un capat la altul ..insa nu s-a ajuns la un acord cu super-Kaufland si nici primarul nu prea voia ca venea campania si i se paruse ca facuse prea multe pt suceveni! Suntem masochisti,cum spunea Mircea Badea,ii votam,isi bat joc de noi si noi iar mergem la vot sa-i vot!
2.   ... trimis de
(26 aug 2009, 20:11:04
Se vrea a fi o strada strategica unde sa nu se poata circula cu mai mult de 20/h.

Din aceasta cauza sunt acele denivelari, pentru ca edilii au ajuns la concluzia ca e mai ieftin sa lasi o strada in paragina decat sa montezi limitatoare de viteza.

Oricum la ce gropi sun acolo nu ai ce cauta decat cu masina de la servici sau cu autobuzele (care si ele au inceput sa aiba deja probleme pe la suspensii).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei