Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2009 - Anul XIV, nr. 199 (4185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Circul „Safari”

Carla şi Rani, doi elefanţi vedetă ajunşi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi invitaţi „cu greutate” au ajuns zilele acestea la Suceava. Este vorba despre elefanţii Carla şi Rani, doi „uriaşi” blânzi, veniţi să-i distreze pe suceveni. „Fetele”, care locuiesc într-un cort pe măsura lor sunt prietenoase şi se lasă admirate de orice curios care se opreşte lângă ele.
Circus Safari se află la Suceava, în parcarea Shopping City, şi va da spectacole pentru suceveni până pe 6 septembrie. Astăzi este prima zi de reprezentaţie Circus Safari, iar sucevenii au parte de o surpriză. Acrobaţii şi dresorii de la circ vor susţine un spectacol special doar pentru suceveni, iar intrarea la program va costa doar 10 lei. Spectacolul va începe la orele 19:00.
Carla şi Rani sunt vedetele spectacolului cu care Circus Safari a venit la Suceava, însă nu sunt de neglijat nici cămilele, crocodilii, tarantulele şi scorpionii, hipopotamul, caii şi poneii, şerpii, lamele şi bivolii. Toţi sunt dresaţi, fac spectacole deosebite şi îi aşteaptă pe spectatori la circ.

 

Circus Safari va poposi la Suceava până pe 6 septembrie

Astăzi, începând cu orele 19:00, Circus Safari va avea prima reprezentaţie, un spectacol special pentru suceveni, la un preţ special, de numai 10 lei. Gina Krai, artist la Circus Safari, a spus că „joi şi vineri spectacolele vor începe tot la orele 19:00, iar sâmbătă şi duminică vor fi câte două reprezentaţii, una de la orele 16:00, iar a doua de la orele 19:00”. În afară de spectacolul de astăzi, în celelalte zile, până pe 6 septembrie, costul biletului la circ va fi de 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru spectatorii care vor să stea în lojă.
Spectacolul este de două ore.
În spatele zâmbetelor de pe feţele dresorilor care intră cu animalele în scenă, stau ore, zile, ani de muncă, iar artiştii de la Circus Safari şi-au dedicat viaţa pentru această muncă. Gina Krai a spus că spectacolul merită să fie văzut, iar zâmbetele şi aplauzele spectatorilor sunt mulţumirea şi răsplata artiştilor de la Circus Safari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla şi Rani, doi elefanţi vedetă ajunşi la Suceava.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 9 voturi
Carla şi Rani, doi elefanţi vedetă ajunşi la Suceava2.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei