Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orientare

Traficul rutier din centrul Sucevei, deviat pe străzile Alecsandri şi Petru Rareş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de schimbare a conductelor de termoficare, apă şi canalizare care se fac simultan în mai multe puncte din municipiul Suceava dau complet peste cap traficul rutier. De astăzi, prin zona centrală a oraşului nu se mai poate circula cu maşina decât în condiţii de maximă aglomeraţie, odată cu închiderea străzilor Nicolae Bălcescu şi Armenească.
Pentru că între Casa Culturii şi cinematograful Modern se închide circulaţia, iar pe strada Ciprian Porumbescu lucrările nu au fost finalizate, traficul rutier dinspre McDonald\'s va fi deviat pe strada Ştefan cel Mare, prin faţa Palatului Administrativ, iar cei care coboară pe strada Mărăşti (pe la fosta baie publică) şi de pe strada Mihai Viteazul vor merge pe străzile Vasile Alecsandri şi Petru Rareş până în strada Ana Ipătescu.
Potrivit viceprimarului Viorel Seredenciuc, va fi închisă complet strada Armenească, iar când se vor finaliza lucrările de pe Ciprian Porumbescu şi circulaţia auto va putea fi dirijată pe aici, se va închide şi strada Petru Rareş, din faţa Pieţei Centrale.
Pe măsură ce avansează lucrările, se vor închide succesiv străzile Vasile Alecsandri, Petru Rareş, C.D. Gherea, Dragoş Vodă, George Enescu şi Cireşoaia.
De la Centrul de Calcul până la magazinul Mobila, cu traversare Calea Obcinelor spre Corneliu Coposu, se va lucra pe trotuar şi pe spaţiul verde, fără închiderea circulaţiei.
Viceprimarul Seredenciuc a afirmat că lucrările ar trebui să ajungă la Catedrală într-o lună şi jumătate, dar experienţa de până acum îl face să fie sceptic în privinţa respectării termenelor, mai ales că municipiul Suceava nu dispune de o hartă exactă a reţelelor de utilităţi şi astfel se sapă în orb.
Mai trebuie menţionat că pe perioada cât zona centrală va fi închisă, traseul 2 al autobuzelor TPL nu va mai ajunge pe strada Mărăşti până pe Nicolae Bălcescu, ci de pe Bulevardul George Enescu va merge pe strada Universităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier din centrul Sucevei, deviat pe străzile Alecsandri şi Petru Rareş.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Traficul rutier din centrul Sucevei, deviat pe străzile Alecsandri şi Petru Rareş1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei