Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2009 - Anul XIV, nr. 172 (4158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gelozie extremă

Şi-a omorât fosta soţie pentru că a văzut-o cu un alt bărbat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul reţinut joi seară pentru că şi-ar fi omorât concubina, cu care a şi fost căsătorit circa patru ani, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Deşi iniţial a negat cu vehemenţă că el şi-ar fi omorât fosta soţie, în faţa procurorului criminalist, dându-şi seama că nu mai are cale de scăpare, Maftei Nechifor, în vârstă de 53 de ani, din comuna Forăşti, a mărturisit cumplita faptă.
Suspectul a declarat că motivul principal pentru care şi-a ucis fosta soţie, cu care mai trăia încă în concubinaj, deşi stăteau la case diferite, a fost gelozia.
Zvonurile care circulau prin sat, cum că femeia l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi, precum şi faptul că, cu o seară înaintea comiterii crimei, şi-a văzut fosta soţie în compania unui alt sătean, i-au întunecat minţile lui Maftei Nechifor.
Acesta le-a povestit anchetatorilor cum, la o zi după ce şi-a văzut concubina la un braţ cu alt bărbat, s-a dus la locuinţa acesteia pentru a-i cere explicaţii.
La un moment dat, mărturiseşte Nechifor, a văzut negru în faţa ochilor şi, cu minţile îmbibate de alcool şi gelozie, a început să-şi lovească fosta soţie cu pumnii, picioarele şi un ciocan.
În momentul în care victima, Evdochia Vartolomei, în vârstă de 45 de ani, a fost examinată sumar de poliţişti, aceasta prezenta echimoze la nivelul capului, corpului, al membrelor superioare şi al piciorului drept, răni deschise la cap şi braţul stâng.
Şi totuşi, Matei Nechifor dădea din umeri şi susţinea că nu ştia ce s-a întâmplat, bănuind, chipurile, că temperaturile ridicate de afară şi alcoolul (n.r.-victima consuma aproape zilnic băuturi alcoolice) au doborât-o.
Concluziile necropsiei au arătat fără dubiu că femeia a fost omorâtă, iar, în cele din urmă, fostul soţ şi-a recunoscut fapta.
„Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat, ieri, procurorul criminalist Olivian Nisioi, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cel care a coordonat ancheta în acest caz.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a omorât fosta soţie pentru că a văzut-o cu un alt bărbat.
 Vizualizări articol: 2577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Şi-a omorât fosta soţie pentru că a văzut-o cu un alt bărbat3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei