Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2009 - Anul XIV, nr. 159 (4145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre judecătorească

Criminalul cu faţă de copil, 30 de ani de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul care a violat şi omorât anul trecut o fetiţă de numai 7 ani şi-a aflat pedeapsa pe care o are de executat în puşcăriile din România. Lucian Mironiuc, de 19 ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, dar sentinţa pronunţată de Tribunalul Suceava nu este definitivă.

 

Judecătorul care s-a ocupat de dosarul lui Lucian Mironiuc a dat printre cele mai grele pedepse pronunţate de instanţele sucevene, plecând probabil şi de la monstruozitatea faptelor. Pentru viol şi perversiuni sexuale Mironiuc a fost condamnat la 25 de ani de închisoare şi 10 ani interzicerea unor drepturi la finalul pedepsei, iar pentru omor calificat pedeapsa este identică. În final, după contopirea pedepselor, s-a stabilit ca ucigaşul cu faţă de copil trebuie să stea departe de lumea civilizată 30 de ani, la pedeapsa cea mai grea aplicându-se şi un spor de 5 ani.
Faptele s-au petrecut în mai 2008, când Petronela Drilea, o fetiţă în vârstă de 7 ani, a fost violată, supusă perversiunilor sexuale şi omorâtă, cadavrul fiind aruncat apoi într-un pârâu.
Totul s-a petrecut în plină zi, iar cazul a şocat întreaga comunitate din Valea Seacă, localitate situată la doar câţiva kilometri de Frasin.

 

Un caz care a şocat comunitatea

Petronela îşi ajuta deseori tatăl şi pe concubina acestuia la treburile gospodăreşti, aşa cum s-a întâmplat şi în fatidica zi din mai 2008, când micuţa a ieşit cu vaca la păscut, pe islazul din apropierea casei.
Ultimul care a văzut-o în viaţă a fost tatăl ei, iar după câteva ore fetiţa a dispărut fără urmă. Pentru căutarea Petronelei au fost mobilizaţi peste 40 de poliţişti, dar din păcate micuţa a fost găsită fără viaţă.
Rezultatul necropsiei a scos la iveală lucruri care aparţin unei minţi bolnave. S-a stabilit că minora a fost violată şi supusă perversiunilor sexuale, iar în final Lucian Mironiuc a băgat-o cu capul în apă şi a strâns-o de gât până a lăsat-o fără suflare.
De teamă să nu fie prins, autorul a fugit prin pădurile din zonă, iar pentru prinderea sa a fost nevoie de zile întregi de căutare şi de mobilizarea unui număr impresionant de oameni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Criminalul cu faţă de copil, 30 de ani de puşcărie.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Criminalul cu faţă de copil, 30 de ani de puşcărie5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ooooo ce prospatura... trimis de
(10 iul 2009, 12:36:42
Asta sigur va castiga titlul de Miss Pension !!! Acum sa vedem si cand se va "sinucide".
2.   Selectia naturala trimis de
(10 iul 2009, 14:33:41
Violatorul ajunge Violat. in 30 ani, his farts won't make a sound.
3.   PEDEAPSA trimis de
(10 iul 2009, 18:36:18
ACOLO IN INCHISOARE VA STA PE BANII CONTRIBUABILULUI. AR TREBUI SCOS PERIODIC LA MUNCA FORTATA, (LA SPART PIATRA) SI ASA NU SUNT FONDURI PENTRU UNELE LUCRARI (SUNT ATATEA DE FACUT IN TARA ASTA), NU SA TRAIASCA DIN BANII STATULUI.

IN STAREA IN CARE E SISTEMUL PENITENCIAR DIN RO, ORICUM, NU-L VAD PE MONSTRU SA IASA TEAFAR DUPA NICI 5 ANI DE CONVIETUIRE CU "ELITELE" SOCIETATII ROMANESTI.

VA SFARSI IN INCHISOARE, SPANZURAT SAU SNOPIT IN BATAIE. DIN CE AM CITIT PANA ACUM IN LEGATURA CU ACEST PERSONAJ - SE POATE DEDUCE CA ARE PSIHIC SLAB.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei