Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2009 - Anul XIV, nr. 159 (4145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unde nu-i cap, hai la răcoare!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a întâmplat în sfârşit ceea ce era normal să se întâmple, retrogradarea Argeşului în urma învârtelilor patronului Penescu. Chestiunea cu „ce vină are echipa” ţine de o retorică gen Mititelu. Societatea fotbalistică nu are cum să nu suporte consecinţele acţiunilor lui Penescu, acţiuni menite tocmai a-i face pârtie acesteia. Firească ar trebui să fie şi asumarea răspunderii în solidar în sens invers, de sus în jos, cum ar trebui să se întâmple cu Naşul Sandu, stăpânul neprihănit al unui adevărat cuib de salamandre.
Penescu a intrat pe cai mari într-un domeniu care îi asigura expunerea în vitrină. A adus cu el metehnele mediului de afaceri, în care e greu de crezut că nu a excelat exact în aceleaşi practici. Poate că în fotbal s-a simţit la început ca peştele în apă, dar iată că a nimerit în ochiurile primului năvod, chiar dacă a intrat în cârdăşie cu rechinii, dacă nu cumva tocmai din cauza asta. Că poate să taie şi să spânzure i s-a părut şi ministresei Ridzi, dar vorba lui Naşu’, că ne întoarcem la el ca la un clasic: măcar să fi procedat cu cap! Altfel cad ca musca în lapte, în urma unor isprăvi scoase parcă din contextul anilor ’90, perioada de început. Unul scrie şpagă pe o înregistrare video în care e actor principal, alta cumpără ştiri despre propria-i persoană la televiziuni. Şi ce televiziuni, una şi una! Sau poate că or fi nişte vizionari, în viitor şpaga va putea fi trecută la cheltuieli în contabilitate dacă te acoperi cu probe, iar la telejurnal, pentru o sumă modică, să ne vedem mutrele şi isprăvile comentate laudativ de Esca. Idealul rămâne tot nea Gigi Becali, care n-a trebuit să scoată vreodată un ban din buzunare ca să-i soarbă reporteriţele înţelepciunea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde nu-i cap, hai la răcoare!.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde nu-i cap, hai la răcoare!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei