Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2009 - Anul XIV, nr. 136 (4122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ploaie

Careul de sfârşit de an şcolar, în sălile de clasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ploaia torenţială de ieri a stricat planurile directorilor de şcoli din judeţ de a organiza festivităţile de premiere în curtea şcolii, după obicei. Pentru peste o sută de mii de elevi din judeţ ieri a sunat pentru ultima oară clopoţelul în acest an şcolar. O zi plină de emoţii pentru cei mai mici dintre elevii suceveni, o zi aşteptată de cei „trecuţi” prin şcoală şi o zi care îi apropie tot mai mult de bacalaureat pe absolvenţii de liceu.
Premierea în careul şcolii este un eveniment mult aşteptat de „bobocii” absolvenţi de clasa întâi. Pentru cei care au finalizat ieri prima clasă din şcoala generală, festivitatea de premiere a fost stricată de ploaia care nu se mai oprea.
Îmbrăcaţi în ţinută festivă, cu buchete imense de flori în mâini, însoţiţi de părinţi, fraţi şi bunici, cei mici aşteptau să fie chemaţi în faţa careului pentru a-şi primi premiul. Nu a fost să fie aşa, pentru că directorii de şcoli, din cauza vremii, au luat hotărârea ca festivitatea de premiere să fie ţinută în sălile de curs, pentru fiecare clasă în parte.

 

Elevii care nu au chiulit, răsplătiţi cu diplome

Elevii Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” au avut parte în acest an de o serbare deosebită, care s-a ţinut în sala mare a Casei de Cultură. Numărul mare al elevilor de la acest colegiu, dar şi al celor invitaţi să participe la premierea lor a făcut ca aula unităţii de învăţământ să devină neîncăpătoare, motiv pentru care s-a luat decizia organizării festivităţii de premiere la Casa de Cultură.
Sala a fost aproape plină de elevi ai Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” şi de părinţi veniţi să asiste la festivitate. Rând pe rând, au fost chemaţi pe scenă elevii premianţi, care şi-au primit diplomele şi premiile pentru rezultatele la învăţătură, dar şi pentru rezultatele la olimpiade sau competiţii sportive.
Pentru fiecare clasă s-au acordat câte un premiu I, un premiu II şi un premiu III, precum şi câte trei menţiuni, în ordinea descrescătoare a mediilor generale. Diriginţii elevilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare” au ţinut să acorde diplome şi elevilor care nu au înregistrat nici o absenţă pe parcursul anului şcolar care tocmai s-a încheiat. Nu au fost multe cazuri de acest fel, însă cei câţiva elevi fără nici o absenţă de la ore au fost răsplătiţi cu diplome.
Aproape o sută de mii de elevi din judeţ sunt de acum liberi trei luni de zile. Pentru 8.000 dintre aceşti elevi, greul abia începe. În doar două săptămâni, aceştia vor intra în „focurile” examenului de bacalaureat, iar apoi ale admiterii la facultate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Careul de sfârşit de an şcolar, în sălile de clasă.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Careul de sfârşit de an şcolar, în sălile de clasă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei