Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2009 - Anul XIV, nr. 136 (4122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acrobaţie pe patru roţi

Cu maşina în chioşcul de Fornetti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de numai 19 ani, care avea permis de conducere de mai bine de-un an, a fost aseară protagonistul unui spectaculos accident. Din fericire, acrobaţia pe patru roţi nu a făcut nici o victimă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, la intersecţia de pe Mărăşeşti, de la Catedrală. Bogdan Ionuţ Pelepco, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, cu numere de Italia, a „aterizat” în spaţiul unde se vând produse de patiserie marca „fornetti”. Până să se oprească, autoturismul a parcurs un traseu cel puţin curios.
Maşina, care urca dinspre Baie spre Catedrală, a ocolit un taxi, a intrat pe contrasens, pe sensul de coborâre spre Centru, a rupt gardul metalic de protecţie şi apoi s-a oprit în peretele chioşcului de Fornetti. Prietenii şoferului, aflaţi în maşină cu acesta, cred că Bogdan Ionuţ Pelepco s-a speriat în momentul în care a văzut un taxi venind spre el şi a tras prea tare de volan. Ca urmare a vitezei, maşina s-a balansat şi nu a mai putut fi controlată. Din fericire, din sensul opus de mers al Passat-ului nu venea nici o altă maşină, iar pe trotuarul din faţa chioşcului nu se afla nici un pieton. Lucrătorii de la Biroul Poliţiei Rutiere Suceava au început o anchetă, pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu maşina în chioşcul de Fornetti.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Cu maşina în chioşcul de Fornetti3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Circulatie trimis de
(13 iun 2009, 14:47:21
in zona Catedralei, la trecerea de pietoni este un adevarat vacarm. O aglomeratie cum nici in centrul orasului nu este. S-a tot promis ca statia de autobuz din fata chioscului de fornetti va fi data mai in spate spre Banca, dar cu promisiuni am ramas. Este atita trotuar acolo , spatiu in plus, si nu sunt in stare sa rezolve problema nimeni. S-a pavat trotuarul, dar fara pic de gindire, aiurea. Cred ca cei care au efectuat lucrarea daca se consultau cu cetatenii, lucrarea era corecta. Asa.....bani irositi degeaba.....de fapt banii nostri, ai contribuabililor....
1.1  RE: Circulatie trimis de
(13 iun 2009, 23:51:52
Mai usor cu comentariile referitor la acea intersectie, poate va treziti cu un sens giratoriu si acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei