Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Primul târg imobiliar pe timp de criză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cele mai bune oferte de locuinţe, spaţii de birouri şi posibile centre comerciale vor fi prezentate celor interesaţi în cadrul primului târg imobiliar organizat anul acesta în Suceava.

Târgul Imobiliar Suceava (TIS) va fi organizat pe parcursul a trei zile, în perioada 28-30 mai, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor şi va aduna cele mai importante companii implicate în mod direct în segmentul imobiliar şi financiar.

 

Reduceri fără egal la preţul apartamentelor

“În actuala conjunctură economică, când criza financiară mondială a lăsat o amprentă grea pe piaţa imobiliară, inclusiv pe cea românească, Târgul Imobiliar Suceava se doreşte a fi evenimentul care creează oportunităţi de afaceri, care aduce laolaltă dezvoltatori şi cumpărători, care aşează la aceeaşi masă cererea şi oferta, expoziţia care ne va arăta cine şi ce construieşte în municipiul Suceava”, spun organizatorii evenimentului, agenţia Proactiv Business.

Pentru a-şi atinge scopul, la târgul imobiliar vor fi prezenţi atât dezvoltatorii de proiecte imobiliare – care vor veni cu noi locaţii disponibile celor interesaţi, agenţii imobiliare – care vor prezenta oferte atât pentru spaţii în imobile mai vechi, cât şi în cele noi, dar şi consultanţi financiari care vor prezenta cele mai bune oferte de finanţare.

Tocmai de aceea, la evenimentul de la finele lunii mai sunt aşteptaţi un număr record de vizitatori, dornici să profite de oportunităţile oferite.

În principal, dezvoltatorii imobiliari vor fi prezenţi cu reduceri de preţ de neegalat până în prezent, dar şi cu soluţii de finanţare proprii, astfel încât cumpărătorii să poată achiziţiona apartamente cu plata în rate.

 

Oferte de case de vacanţă, terenuri, vile şi spaţii comerciale

În cadrul evenimentului va  fi prezent şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi importanţi consultanţi financiari, PROCREDITE BROKER, care vine în întâmpinarea clienţilor cu noi servicii şi produse bancare.

De asemenea, agenţia imobiliară Proactiv Business vine şi în întâmpinarea celor care doresc să închirieze apartamente, cu oferte deosebit de avantajoase.

În cadrul TIS vor fi prezente şi oferte de case de vacanţă, terenuri, vile, spaţii comerciale şi office. Localizarea proprietăţilor scoase la vânzare este atât pentru municipiul Suceava, cât şi pentru zonele turistice ale Bucovinei.

“Ţinta PROACTIV BUSINESS este permanentizarea acestui eveniment, eveniment care, an de an, va creşte ca valoare, astfel încât să devină un pol de atracţie pentru cumpărătorii de locuinţe, pentru investitorii imobiliari şi pentru dezvoltarea relaţiilor de afaceri în acest domeniu între firmele care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Suceava”, spun organizatorii, care consideră că ofertele prezentate în cadrul târgului imobiliar îi vor convinge pe cumpărători să îşi învingă teama de a investi în această perioadă dominată de spectrul crizei economice şi financiare.

Înscrierile la eveniment se pot face la adresa de e-mail gabriel.naie@procredite.ro sau la numerele de telefon 0745638839 şi 0330218212.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul târg imobiliar pe timp de criză.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primul târg imobiliar pe timp de criză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei