Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Şanse de eliberare din arest, pentru afaceristul şi comisarul-şef acuzaţi de contrabandă cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Arestaţi de la sfârşitul anului trecut sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări cu timbru ucrainean, Vasile Ghinghilovschi (43 de ani), patronul mai multor case de schimb valutar din municipiul Suceava, Constantin Hulubaş (48 de ani), fostul comisar-şef în cadrul poliţiei de frontieră, şi alţi trei complici de-ai lor (Gheorghe Timiş -44 de ani, din municipiul Suceava, şi Ion Timiş -44 de ani şi Ilie Moşulea -35 de ani, ultimii doi din Ulma), sunt la un pas de a fi eliberaţi din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În urmă cu două zile, judecătorii Tribunalului Suceava au decis înlocuirea măsurii de arestare preventivă a celor cinci învinuiţi cu cea de a nu părăsi ţara pe o perioadă determinată.

Eliberarea efectivă nu a avut încă loc, întrucât procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au declarat recurs, biletul de ieşire din arest a celor cinci inculpaţi urmând a fi emis sau anulat de către judecătorii Curţii de Apel Suceava.

„Pericolul concret pentru ordinea publică nu a fost reliefat de procurorii DIICOT şi noi considerăm că s-au schimbat temeiurile odată cu întocmirea rechizitoriului, sesizarea instanţei şi audierea inculpaţilor”, a declarat, ieri, apărătorul lui Ion Timiş, avocatul Cornel Cîmpan.

Pe lista inculpaţilor din acest dosar se mai numără şi Ioan Cristian Burlacu (29 de ani), din Vatra Dornei, acesta fiind însă cercetat în stare de libertate

Toţi cei şase indivizi au fost trimişi în judecată la începutul lunii martie a.c., fiind acuzaţi că au făcut parte dintr-o grupare de tip mafiot ce se ocupa cu traficul cu ţigări de contrabandă aduse din Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şanse de eliberare din arest, pentru afaceristul şi comisarul-şef acuzaţi de contrabandă cu ţigări.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Şanse de eliberare din arest, pentru afaceristul şi comisarul-şef acuzaţi de contrabandă cu ţigări2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei