Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Flăcări

Casa de vacanţă a unui poliţist s-a făcut scrum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Curat ghinion pentru un poliţist din Vatra Dornei, a cărui cabană a ars ieri aproape în întregime. Incendiul a izbucnit în timp ce soţia poliţistului făcea curat pentru a pregăti camerele în care urmau să se cazeze turiştii care închiriaseră cabana cu ocazia minivacanţei de 1 Mai.

 

Incendiul de la casa de vacanţa din Voroneţ a inspectorului Mihail Gavril Botezan, angajat al Biroului Poliţiei Rurale Vatra Dornei, a izbucnit în jurul orei 10.30. La acea oră, în cabană se afla doar Nicoleta Botezan, soţia poliţistului. Tatăl acestuia a mărturisit că femeia pregătea camerele în care urmau să se cazeze turiştii care au închiriat cabana pentru a petrece minivacanţa de 1 Mai.

Nicoleta Botezan a simţit miros de fum şi a mers în camera centralei pentru a vedea ce se întâmplă, iar acolo a observat focul. Femeia a încercat să stingă flăcările, dar nu a reuşit. Mai mult, în timpul acţiunii a suferit arsuri, astfel încât o ambulanţă chemată la faţa locului a transportat-o la Spitalul Orăşenesc din Gura Humorului, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

Între timp, pompierii care au ajuns la faţa locului cu două autospeciale au trecut la stingerea incendiului.

„La sosirea gărzii de intervenţie incendiul se manifesta la acoperişul casei din lemn cu învelitoare din tablă, mansardă, etajul I şi parter, construit din lemn, existând posibilitatea de propagare la casa de vacanţă învecinată. Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 80 mp, şi mansarda, pe o suprafaţă de 12 mp. S-au degradat pereţii interiori ai clădirii pe o suprafaţă de 64 mp, materiale textile şi bunuri de uz casnic, centrala şi instalaţia termică”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

 

Pagube de un miliard de lei vechi

Incendiul a fost stins după două ore, iar din primele evaluări pagubele se ridică la un miliard de lei vechi. Proprietarul îşi va recupera însă o mare parte din bani, casa de vacanţă de la Voroneţ a inspectorului Mihail Gavril Botezan fiind asigurată.

Pompierii au stabilit şi cauzele incendiului, care a fost provocat de jarul şi scânteile provenite de la coşul de evacuare a fumului deteriorat.

Poliţistul a refuzat să facă declaraţii pe marginea acestui eveniment, dar surse din anturajul său spun că, pentru a-şi construi cabana, a împrumutat 30.000 de euro de la o bancă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa de vacanţă a unui poliţist s-a făcut scrum.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Casa de vacanţă a unui poliţist s-a făcut scrum1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nasol moment trimis de
( 1 mai 2009, 12:08:40
pai daca nu a tratat lemnul ignifug...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei