Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De 1 Mai, Theodor Paleologu se declară în glumă "un Iliescu de dreapta"

Vineri, 1 Mai 2009 (16:29:08)
Ministrul Culturii, democrat-liberalul Theodor Paleologu, a declarat, în glumă, vineri, la Râşnov, că este "un Iliescu de dreapta".

Theodor Paleologu a sosit, vineri, la Râşnov pentru a participa la inaugurarea punctului de informare turistică de la Cetatea Râşnov - realizat de Asociaţia Mioritics în parteneriat cu UNESCO -, după un drum de cinci ore cu autocarul, alături de jurnalişti invitaţi.

In acest context, Theodor Paleologu a fost întrebat de jurnalişti ce şanse are din punct de vedere turistic Braşovul dacă un ministru face atâtea ore pe drum de la Bucureşti.

Acesta a răspuns că întrebarea este oarecum retorică şi absolut legitimă. "Am vrut să vin de 1 Mai, pentru că, vorba cui ştiţi dumneavoastră, sunt alături de oameni şi împreună cu ei", a adăugat acesta.

Întrebat apoi dacă şi-a schimbat orientarea politică de 1 Mai, Paleologu a declarat, zâmbind: "Nu, sunt un Iliescu de dreapta".

"Aproape de oameni şi împreună cu ei" este, de altfel, şi titlul programului cu care, în 2000, Ion Iliescu a obţinut un nou mandat prezidenţial.

Theodor Paleologu, în vârsă de 35 de ani, fiul lui Alexandru Paleologu şi diplomat de la vârsta de 32 de ani, a fost propus, la sfârşitul anului trecut, de Biroul Permanent Naţional al PDL pentru funcţia de ministru al Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De 1 Mai, Theodor Paleologu se declară în glumă \"un Iliescu de dreapta\".
 Vizualizări articol: 842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De 1 Mai, Theodor Paleologu se declară în glumă \"un Iliescu de dreapta\"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei