Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familie de infractori

Prins la furat imediat după ce fratele său a fost arestat pentru spargeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puşti în vârstă de 15 ani a comis un furt la scurt timp după ce fratele său, cu un an mai mare, a fost arestat pentru 20 de zile, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi tâlhărie.

Cei doi fraţi, din municipiul Fălticeni, sunt deja vechi cunoştinţe ale poliţiştilor din localitate, Răzvan Vasile Lucan, de 16 ani, minorul arestat, fiind considerat cel mai „activ” hoţ din localitate, în timp ce fratele său mai mic cu un an, Alexandru, îi călca şi el pe urme.

În cursul zilei de miercuri, pe baza unui probatoriu adunat în perioada ianuarie-martie 2009, poliţiştii din Fălticeni l-au reţinut pe Răzvan Vasile Lucan, procurorii ducându-l în faţa judecătorilor, care au decis arestarea sa pe o perioadă de 20 de zile.

Tot miercuri, în jurul orei 17.00, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată că un magazin din autogara din localitate a fost spart, sustrăgându-se suma de 500 de lei.

Din cercetări a rezultat că autorii sunt doi minori în vârstă de 11 ani, care au acţionat coordonaţi de Alexandru Lucan. Unul dintre copiii de 11 ani, ajutat de ceilalţi doi, a intrat în magazinul respectiv pe o fereastră lăsată deschisă, aruncând apoi banii, toţi în bancnote de un leu, pe geam, la cei doi „colegi” care îl aşteptau afară.

Poliţiştii spun că Răzvan Vasile şi Alexandru Lucan, cei doi fraţi, au adunat în ultima vreme în jurul lor şi alţi minori pe care i-au transformat în infractori, mai ales tânărul de 16 ani, cel arestat, fiind considerat foarte periculos, după ce, de câteva ori, a apelat la violenţă pentru a-şi deposeda victimele de bani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins la furat imediat după ce fratele său a fost arestat pentru spargeri.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Prins la furat imediat după ce fratele său a fost arestat pentru spargeri1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Infractor trimis de
( 1 mai 2009, 14:59:20
bai, astia de la Monitorul, nu-l mai tot dati pe asta in ziar, ca maine poimaine ajunge vedeta.....ati pomenit destul de el.....in definitiv nu e decat un infractor, el si neamul lui

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei